مهمترين رويدادهاي ورزشي29 آبان
مهمترين رويدادهاي ورزشي چهارشنبه بيست و نهم آبان 1387:
* در ادامه مسابقات فوتبال انتخابي جام جهاني 2010 در آسيا؛ تيم ملي ايران از ساعت 18 و 45 دقيقه امشب در سومين بازي خود به مصاف تيم امارات مي رود.
* در هفته هفتم رقابت هاي واليبال باشگاه هاي برتر کشور امروز تيم هاي دانشگاه آزاد اسلامي تهران با بيم مازندران، شهرداري همدان با سنگ آهن بافق يزد، پاديسان گنبد با برق كرمان، بانک صادرات ايران با گل گهر سيرجان، پتروشيمي بندرامام با سايپا، ارتعاشات صنعتي ايران با داماش گيلان و پيكان تهران با فولاد اروميه روبرو مي شوند.
* چهارمين دوره مسابقات بين المللي پينگ پنگ امروز در قزوين پيگيري مي شود.
* در مهمترين بازيهاي دوستانه امشب در نقاط مختلف جهان، تيم هاي ملي فوتبال المان با انگليس، ايتاليا با يونان، آرژانتين با اسکاتلند، پرتغال با برزيل، هلند با سوئد، فرانسه با اروگوئه، اسپانيا با شيلي، ايرلند جنوبي با لهستان، ايرلند شمالي با مجارستان، صربستان با بلغارستان، اوکراين با نروژ، دانمارک با ولز، اتريش با ترکيه و سوييس با فنلاند مصاف مي کنند.


