خادم:حضور عليآبادي در رأس 2نهاد صلاح نيست
رئيس سابق فراكسيون ورزش مجلس گفت: حضور همزمان عليآبادي در سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك به صلاح ورزش كشور نيست.
اميررضا خادم در گفتوگو با فارس اظهار داشت: مسئله دو شغله بودن موضوعي نيست كه بتوان درباره همه حوزهها درباره آن به صورت يكسان نظر داد اما معتقدم حضور رئيس سازمان تربيت بدني در كميته ملي المپيك به صلاح نيست.
وي افزود: موضوع دو شغله بودن در زمان حضور بنده در مجلس شوراي اسلامي نيز مطرح شد اما از آنجا كه هيچ نهادي به صورت رسمي در اين باره موضع نگرفته بود اين مسئله به حالت مسكوت باقي ماند.
خادم خاطرنشان كرد: در آن زمان مجري قانون به دو شغله بودن افراد در ورزش اشكالي وارد نميكرد اما هم اكنون كه بحث دو شغله بودن در ورزش مطرح شده بايد با جديت و موشكافي خاصي مورد بررسي قرار گيرد.
وي ادامه داد: معتقدم در پارهاي اوقات دو شغله بودن افراد نتيجهبخش است و نبايد به خاطر يك نفر اين موضوع را به طور كلي مورد ترديد قرار داد اما در حوزه ورزش و در شرايط كنوني حضور همزمان عليآبادي در سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك كمكي به ورزش نميكند.
خادم با بيان اينكه افرادي در بدنه ورزش وجود دارند كه ميتوانند به عنوان بازوان اجرايي، ورزش كشور را اداره كند، تصريح كرد: در صورتي كه در ورزش از تخصص استفاده نشود لطمات جبرانناپذيري به پيكره آن وارد خواهد شد.


