صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شناسایی یک شبکه اخلال گر در عرضه مرغ

کد خبر: ۲۵۹۲۷۲
| |
2904 بازدید
رئیس گشتهای سیار تعزیرات حکومتی از شناسایی یک شبکه اخلال گر در توزیع مرغ خبر داد.

محمد حسن سرابیان در گفتگو به مهر اعلام کرد: به دنبال عدم توزیع مناسب مرغ وافزایش بی رویه قیمت مرغ دراستان گیلان یک شبکه اخلال گربازار مرغ در گیلان شناسایی شد.

وی افزود: با توجه به عدم کشتار و تحویل به موقع مرغ و افزایش بی رویه قیمت آن بازرسین اقدام به کنترل و بازرسی از واحدها و مجموعه های ذی مدخل کرده و با شناسایی عوامل این کار برخورد و پرونده ای به ارزش بیش از 900 میلیون تومان تشکیل و جهت رسیدگی بیشتر و اعمال قانون به شعب تعزیرات حکومتی استان ارجاع کردند.

رئیس گشتهای سیار تعزیرات اظهار داشت: حسب اعلام پلیس آگاهی شهرستان کرمان مبنی برشناسایی و ضبط 5950 لیتر فرآورده های نفتی خارج ازشبکه، پرونده هایی دراین خصوص در شعب تعزیرات حکومتی شهرستان مطرح و مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این راستا پس از انجام تحقیقات لازم و سیرمراحل قانونی وبا توجه به محتویات موجود در پرونده ها شعب یاد شده تخلف انتسابی را محرز تشخیص و متخلفین را علاوه بر الزام به استرداد مواد سوختی در شبکه رسمی توزیع به پرداخت بیش از 13 میلیون تومان جزای نقدی درحق صندوق دولت محکوم شد ..
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟