صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شایعات پیرامون اسد تکذیب شد

کد خبر: ۲۵۹۲۳۸
| |
18967 بازدید

یک منبع رسمی سوریه در گفتگو با روزنامه السفیر لبنان، همه شایعات پیرامون بشار اسد رئیس جمهور سوریه را که اخیرا از سوی برخی رسانه‌های معاند این کشور منتشر شده را رد کرد، این منبع رسمی سوری تاکید کرد که بشار اسد هیچ اظهارات مطبوعاتی را در دوره کنونی با شبکه‌های اجتماعی انجام نداده است.

به گزارش فارس این منبع تاکید کرد که بشار اسد در دفتر کارش است و فعالیت‌های روزانه و عادی خود را دنبال می‌کند، این در حالی است که برخی رسانه‌ها مدعی شده بودند که وی به شهر اللاذقیه رفته و عملیات پاسخ به  ترور سه تن از رهبران ارشد امنیتی خود را مدیریت می کند.

از سوی دیگر برخی رسانه‌های خبری پیش از این مدعی بودند که کاروان بشار اسد هدف حمله گروه‌های تروریستی قرار گرفته و وی زخمی شده است.

بعد از انفجار تروریستی در مقر نیروهای امنیتی در دمشق رسانه‌های معاند سوریه هجمه شایعاتی شدید را علیه دولت سوریه آغاز کرده‌اند، این در حالی است که شایعات آنها یکی پس از دیگری از سوی دولت سوریه تکذیب شده و افکار عمومی را بیش از پیش نسبت به این رسانه‌ها بدبین کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟