کوفی عنان حملات دمشق را محکوم کرد

کد خبر: ۲۵۹۰۶۹
|
۲۹ تير ۱۳۹۱ - ۰۸:۳۹ 19 July 2012
|
3861 بازدید
نماینده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب در امور سوریه حمله تروريستي به ساختمان امنيت ملي در دمشق را محکوم کرد و خواستار اقدامی فوری از سوی قدرت‌های جهانی برای توقف خشونت‌ها و هموار ساختن راه برای انتقال سیاسی در اين كشور شد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گلوبال‌پست، کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه در بیانیه‌ای که در ژنو توسط احمد فوضی، سخنگوی وی قرائت شد، آورده است: من تمام ناآرامی‌ها و خشونت‌ها را در سوریه محکوم می‌کنم و معتقدم که حمله تروريستي امروز در دمشق تاكيدي است بر نياز به اقدام فوري از سوي شورای امنیت سازمان ملل متحد.

در پي انفجار در ساختمان امنيت ملي سوريه كه روز چهارشنبه روي داد، چندين تن از جمله وزير دفاع اين كشور كشته شدند و تازه‌ترين خبرها حاكي از آن است كه وزير كشور سوريه نيز زخمي شده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت