بوچر:مارادونا را هرگز نميبخشم
سرمربي تيم ملي فوتبال اسكاتلند در آستانه ديدار دوستانه اين تيم برابر آرژانتين، دشمني خود با مارادونا را اعلام كرد.
به گزارش ايسنا، تري بوچر كاپيتان پيشين تيم ملي انگليس در جام جهاني 1986 كه هنوز گل فراموش نشدني مارادونا در مرحله يك چهارم پاياني اين رقابتها را كه با دست وي به ثمر رسيد، به خاطر دارد روز چهارشنبه پس از 22 سال باز هم برابر مارادونا و اين بار به عنوان سرمربي تيم ملي اسكاتلند حاضر ميشود.
بوچر در آستانه ديدار دو تيم گفت: «هرگز مارادونا را نميبخشم. هر چه باشد واگذاري بازي مرحله يك چهارم پاياني جامجهاني تحت آن شرايط خوشايند نيست. بخشش و فراموش كردن آن بازي آسان نيست اما، اين موضوع مربوط به 22 سال پيش است.»
بوچر خاطرنشان كرد: «در بازي فردا مارادونا به جاي دست دادن مشت مرا خواهد ديد!»
بوچر درمورد گل مارادونا كه به "دست خدا" معروف است، گفت: «پس از بازي زماني كه به او اشاره كردم كه آيا گل را با سر به ثمر رساندي يا با دست، او به سر خود اشاره كرد اما، شايد دليل اين مساله حضور سه انگليسي ديگر در اتاق دوپينگ بود.»
مدافع پيشين رنجرز و ايپسويچ تاون در پايان خاطرنشان كرد: «تا آنجايي كه به من مربوط ميشود در بازي چهارشنبه شب ما بايد به مسايل فني بپردازيم، اما حتي در پايان بازي فردا هم با مارادونا دست نخواهم داد.»


