میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عروسی خونین در افغانستان

کد خبر: ۲۵۷۷۴۲
| |
8114 بازدید

در یک مراسم عروسی در شهر "ایبک" مرکز ولایت "سمنگان" واقع در شمال افغانستان 150 نفر کشته و زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری "بخدی نیوز"، گزارش‌ها از شهر ایبک مرکز ولایت سمنگان حاکی است که بر اثر وقوع یک انفجار قوی، بیش از 150 تن کشته و زخمی شده‌اند.

گفته می‌شود که نوع حمله بمب گذاری انتحاری بوده و "احمد خان سمنگانی" عضو مجلس و فرمانده سابق پلیس ولایت فاریاب در بین قربانیان این حادثه می‌باشد.

یک ساکن محلی به خبرگزاری بخدی گفت که انفجار در محل هتل "مروارید" در شهر ایبک رخ داده جاییکه مراسم عروسی دختر احمد خان سمنگانی برگزار شده بود.

یک عضو شورای ولایتی سمنگان به این منبع گفت که در حال حاضر، وضع در محل انفجار به شدت بحرانی است و اجساد قربانیان و زخمی‌ها در اطراف به چشم می‌خورد.

این عضو شورای ولایتی می‌گوید که هنوز رقم دقیق قربانیان مشخص نیست اما برخی از مقامات محلی و اعضای مجلس در این محفل حضور داشتند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات