طرح گزينههايي براي وزارت آموزشوپرورش
همزمان با اعلام استعفاي محمود فرشيدي از وزارت آموزشوپرورش، چهرههايي براي جانشيني وي در ميان مديران آموزشوپرورش مطرح شدهاند.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، برخي مديران و فعالان باسابقه آموزشوپرورش، با بيان اينكه مدير آينده اين وزارتخانه بايد براي توفيق در آينده، از درون اين وزارتخانه برگزيده شود، از جعفر درونه، مدير سابق آموزشوپرورش شهر تهران در دوران دكتر احمدينژاد به عنوان بهترين گزينه ياد كردهاند.
به گفته اين افراد، درونه كه از دبيري مدرسه تا اداره منطقه و شهر آموزشوپرورش فعاليت داشته، شخصي است كه به دليل حساسيت درباره امور تربيتي، از وجهه خوبي در ميان برخي نمايندگان مجلس نيز برخوردار است، چراكه در زمان حذف امور تربيتي در دوران وزارت مرتضي حاجي، به حساسيت برابر اين تصميم ايستاد و حتي با گرد هم آوردن مخالفان اين تصميم بر سر مزار شهيدان رجايي و باهنر، با اين تصميم دولت اصلاحات مخالفت كرد.
درونه پس از تغيير ناگهاني از مديريت آموزشوپرورش شهر تهران، مسئوليتي نپذيرفت و به عنوان معلم مازاد به يك مدرسه رفت، اما پس از تأكيد مقامات عاليرتبه نظام بر لزوم تحول بنيادين در آموزشوپرورش، رياست شورايي براي تحول در آموزشوپرورش را پذيرفت.
اين گزارش ميافزايد: در عين حال از صولت مرتضوي، استاندار خراسان جنوبي كه گفته ميشود در ميان استانداران نمره برتر را به دست آورده، به عنوان گزينه ديگري براي اين وزارتخانه ياد ميشود.
گفتني است، رئيسجمهور روز گذشته با پذيرش استعفاي فرشيدي، دكتر علي احمدي، استاد دانشگاه علموصنعت را كه پس از ناكامي در كسب رأي اعتماد از مجلس براي وزارت تعاون، به رياست دانشگاه پيام نور منصوب شد، به سرپرستي وزارت آموزشوپرورش گماشت.




