صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دو هزار پرونده قاچاق در گمرك كشور

کد خبر: ۲۵۷۵۹۰
| |
2025 بازدید

سعید جهرمی اظهار كرد: قاچاق سوخت، لوازم خانگی و لوازم یدكی بیشترین پرونده های قاچاق را تشكیل می دهند.

به گزارش ایرنا، وی با بیان اینكه بیش از نیمی از پرونده های تشكیل شده در خصوص قاچاق كمتر از 10 میلیون ریال ارزش دارند افزود: كاهش تعرفه های گمركی برخی كالاهای مورد نیاز و مكانیزه كردن پرونده های گمركی برای شناسایی عوامل قاچاق در گمركات كشور از جمله اقداماتی است كه برای جلوگیری از قاچاق كالا صورت می گیرد.

معاون حقوقی گمرك ایران در ادامه سخنان خود از ارائه بسته حمایتی گمرك جمهوری اسلامی ایران برای روان سازی مبادلات مرزی خبر داد و گفت: ساخت انبارهای اختصاصی، حمل یكسره محصولات به انبار شركت ها از گمركات و ترخیص نسیه كالا در مقابل ارائه ضمانت از جمله تسهیلات این بسته حمایتی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟