توكلي:مدارك من و رحيمي را با هم بررسي كنيد

کد خبر: ۲۵۷۵۲
| |
14747 بازدید
|
۱
احمد توکلي در واکنش به دستور رئيس‌‏جمهورT مبني بر بررسي مدرک تحصيلي مسئولان نظام از سال64 به بعد اظهار داشت: رئيس‌‏جمهور مي‌‏تواند اين کار را با بررسي مدرک تحصيلي من و آقاي رحيمي آغاز کند.

رئيس مرکز پژوهش‌‏هاي مجلس در گفت‌‏وگو با ايلنا، با بيان اين‌که هيج ابايي از بررسي مدرک تحصيلي خود از سوي دولت ندارد، اظهارداشت: هرکس بخواهد، مي‌‏تواند راجع به مدرک تحصيلي من استعلام کند.

وي که دکتراي خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه «ناتينگهام» انگليس در سال 75 گرفته، در واکنش به انتشار خبري در يکي از سايت‌‏هاي نزديک به دولت که نسبت به صحت مدرک تحصيلي وي تشکيک کرده بود، گفت: من که نبايد در مقابل هر سخن بي‌پايه‌اي از خودم دفاع کنم.

گفتني است، در پي استيضاح علي کردان، وزير کشور از سوي نمايندگان مجلس که موضوع درست نبودن مدرک تحصيلي دکتراي وي از دانشگاه آکسفورد را مطرح کرده بودند، رئيس‌‏جمهور در دستوري از وزارت علوم خواست تا مدارک تحصيلي همه مسئولان نظام از سال 64 به بعد را مورد بررسي قرار دهد. اين اقدام رئيس‌‏جمهور مورد استقبال برخي نمايندگان مجلس، از جمله رئيس کميسيون آموزش و تحقيقات قرار گرفت. البته محمد عباسپور معتقد بود که بهتر است رئيس‌‏جمهور اين بررسي را از کساني که هم‌اكنون در مسند قدرت هستند، آغاز کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۸۷/۰۸/۲۷
ايشان در نظر دارند که بنوعي يک مدرکي از سالهاي گذشته پيدا کنند تا جوابي براي معترضان امروز داشته باشند و الا هيچ دليلي براي بررسي مدارک سال 64 به بعد وجود ندارد اما به عرض مي رساند که بنده بعنوان کسي که در دانشگاه شهيد بهشتي حضور داشتم آقاي توکلي را در مقطع کارشناسي آن دانشگاه ديده ام
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی