صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش جریان صدر به تصویب توافقنامه امنیتی

این در حالی است که «علی الدباغ»، سخنگوی دولت عراق، در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: توافقنامه، در کابینه تصویب شده است و امروز برای رأی‌گیری به پارلمان عراق ارسال خواهد شد.
کد خبر: ۲۵۶۶۳
| |
3698 بازدید

سخنگوی «مقتدی صدر»، رهبر جریان صدری‌های عراق، تصویب توافقنامه امنیتی بغداد ـ واشنگتن را بی‌معنا دانست.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری «اصوات العراق»، «احمد الموسوی» در بیانیه‌ای اعلام کرد: تصویب توافقنامه امنیتی بغداد ـ واشنگتن بی‌معناست زیرا پارلمان عراق این توافقنامه را رد خواهد کرد.

این در حالی است که «علی الدباغ»، سخنگوی دولت عراق، در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: توافقنامه، در کابینه تصویب شده است و امروز برای رأی‌گیری به پارلمان عراق ارسال خواهد شد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از نایب رئیس پارلمان عراق نیز گزارش داد، پارلمان 24 نوامبر (چهارم آذر) درباره پیمان نظامی جامع بغداد با واشنگتن رأی‌گیری خواهد کرد.

در این حال خبرگزاری «رویترز» در گزارشی اعلام کرد: در انفجار بمب امروز در استان «دیاله» عراق، پانزده نفر از جمله هفت نیروی پلیس کشته و بیست نفر دیگر زخمی شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟