صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عزت‌الله انتظامی: خجالت می‌کشم بازی کنم

کد خبر: ۲۵۶۴۵۲
| |
18362 بازدید
|
۶

عزت‌الله انتظامی که امیدوار است خانه‌-موزه انتظامی به محلی فرهنگی شود، گفت: پیشنهادهای زیادی برای بازی داشته‌ام، اما سناریوها خیلی سطحی و ضعیف هستند و آدم خجالت می‌کشد در فیلم‌های این سناریو‌ها بازی کند.

به گزارش فارس،‌ خبر تبدیل منزل مسکونی «عزت‌‌الله انتظامی» به خانه-موزه در ماه‌های پایانی سال گذشته روی خروجی بسیاری از رسانه‌ها قرار گرفت.

پس از گذشت بیش از 5 ماه از انتشار این خبر، برای اطلاع از آخرین شرایط محیا شدن این خانه‌-موزه به سراغ آقای بازیگر رفتیم تا تازه‌ترین خبرهای خانه-موزه انتظامی را از صاحبخانه آن جویا شویم. خواندن گفت‌وگوی ما با عزت‌الله انتظامی خالی از لطف نیست:   

‌* بیش از 5 ماه برای مرمت داخلی خانه وقت لازم است

وی درباره آخرین وضعیت این خانه -موزه گفت: این مکان قرار است تبدیل به بنیاد فرهنگی - هنری و موزه «عزت‌الله انتظامی» شود، البته هنوز‌ 5 تا 6 ماه دیگر وقت لازم است تا مرمت و ساخت و ساز داخلی تمام شود.

وی ادامه داد: زیر‌بنای ساختمان تغییری ‌نمی‌کند، اما ممکن است سالن کوچکی در طبقه بالای آن ساخته شود و اتاق‌هایی برای مطالعه طراحی شود. البته تصمیمات نهایی در این مورد پس از اتمام مرمت بنا انجام خواهد شد.

* قرار نیست خانه-‌موزه انتظامی یک آموزشگاه بازیگری باشد

انتظامی در ادامه توضیح داد: پس از تمام شدن مرمت و ساخت و سازهای داخلی، وسایل خانه که هم‌اکنون به صورت امانت در خانه هنرمندان است به ساختمان منتقل می‌شود و دست‌اندرکاران و دوستان صاحب‌نظر در چیدمان خانه کمک خواهند کرد.

این پیشکسوت تئاتر، ‌سینما و تلویزیون تأکید کرد: خانه موزه عزت‌الله انتظامی قرار نیست یک کلاس هنرپیشگی باشد که مثلا هزینه‌ای از هنرجویان بازیگری بگیرد، بلکه امیدوارم این خانه باعث شود محل فرهنگی در منطقه شمیران ایجاد شده و افراد استفاده بهینه از این خانه موزه ببرند.

‌‌* این روزها سناریوهای خوبی به دستم نمی‌رسد/ خجالت می‌کشم در آن‌ها بازی کنم

عزت‌الله انتظامی در پاسخ به این سوال که آیا پیشنهاد بازی جدیدی داشته‌اید یا خیر، گفت: پیشنهادهای زیادی داشته‌ام، اما سناریوها خیلی سطحی و ضعیف هستند و آدم خجالت می‌کشد که در آن‌ها بازی کند. من در تمام طول عمرم ‌در چنین سناریوهایی بازی نکرده‌‌ام، از این به بعد هم بازی نمی‌کنم.

وی در پایان گفت: البته اگر سناریوی خوبی به دستم برسد و از نقشش خوشم بیاید، ممکن است وارد مذاکره برای بازی شوم، اما فکر نمی‌کنم این روزها سناریوی خوبی به دستم برسد که از آن خوشم بیاید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۸
بازم شرافت شغلی ایشون، حقا استادی برازنده ایشان است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۸
ایشان از تمام افتخارات سینمای ایران یک سر و گردن بالاتر می ایستد. خداوند طو عمر با عزت و سلامت به ایشان عطا کند
سید سعید روشنک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۹
عمرت دراز و پر عزت آقای عزت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۹
استاد انتظامی هنرمند بزرگی است و هیچگاه هنر خود را به پول نفروخته است . این که میگویند تا سناریو خوبی نباشد بازی نخواهم کرد جای تقدیر دارد نه مثل خیلی ها که فقط رقم قرارداد را میبینند و حاظرند در هر فیلم سطح پایین و با هر کارگردانی که معلوم نیست چه جوری کارگردان شده بازی کنند . . . . دم استاد انتظامی گرم امیدوارم در پناه خدا سالم و تن درست باشند . . .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۹
بازیگری در حال حاضر یعنی فقط چهره زیبا داشتن و.......
بهروز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۹
استاد تمام سناریو ها از وجود شما معنا پیدا می کنن.
انشاالله که سایه شما بر سر سینما و تیاتر باشه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟