میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بودجه مجوز انتشار چک پول ها را داده است

کد خبر: ۲۵۶۳۶۰
| |
2335 بازدید

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در خصوص اظهارات رییس بانک مرکزی مبنی بر این که بانک مرکزی تصمیمی برای جمع آوری چک پول ها ندارد گفت: مشکل و مسئله چک پول ها در قانون بودجه سال ۹۱ رفع شده است .

محمدرضا تابش در گفت‌وگو با خانه ملت افزود: چک پول ابزاری برای تسهیل روند معاملات و تجارت در کشور است که حذف آن  منجر به ایجاد مشکلاتی در بازار کشور می شود.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی  با تاکید بر این که چک پول ها نیز باید تابع قانون چک ها باشد ، اظهارداشت:مسئله ای که در خصوص چاپ چک پول وجود داشت در قانون بودجه سال ۹۱ رفع شده است و منع قانونی در خصوص انتشار چک پول ها وجود ندارد.

تابش با اشاره به این که جمع آوری چک پول ها  با توجه به رفع مشکل قانونی آن در بودجه سال ۹۱ بلامانع است، یادآور شد:کلیه امور مربوط به چک پول ها با توجه به رفع مانع قانونی که برای آنها در بودجه سال ۹۱ صورت گرفته است باید بر اساس قانون چک صورت گیرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات  مجلس تاکید کرد: چک پول  نیز باید تابع قوانین چک باشد تا بر افزایش نقدینگی جامعه و رشد تورم دامن نزند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات