صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چاوز در انتخابات شكست خورد

به گفته «آلخاندرو گريسانتي» از حزب «عدالت اول»، نتايج اوليه، حاكي از اين است كه آراي مخالفان اصلاحات به ميزان هشت درصد از آراي موافق پيش است.
کد خبر: ۲۵۶۳
| |
11978 بازدید

رأي ‌دهندگان ونزوئلايي به همه‌پرسي درباره اصلاحات قانون اساسي اين كشور، رأي منفي دادند و چاوز نتوانست اصلاحات خود را از جمله لغو محدوديت كانديداتوري در انتخابات رياست‌جمهوري به اجرا درآورد.

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، «تيبيسي لوسنا»، رئيس شو رأي ملي انتخابات ونزوئلا، گفت: رأي دهندگان ونزوئلايي با 51 درصد رأي منفي و 49 درصد رأي مثبت به اصلاحات قانون اساسي اين كشور، رأي منفي دادند.

به گفته «آلخاندرو گريسانتي» از حزب «عدالت اول»، نتايج اوليه، حاكي از اين است كه آراي مخالفان اصلاحات به ميزان هشت درصد از آراي موافق پيش است.

شكست چاوز در همه پرسي، بدين معني است كه وي با رأي كاهش يا متوقف كردن انقلاب سوسياليستي خود خوانده‌اش تحت فشار شديدي قرار خواهد گرفت و بايد همزمان با پايان دوره‌ي تصدي‌اش در سال 2013 بايد از قدرت كنار رود.

هوگو چاوز، رئيس جمهور ونزوئلا، پس از اعلام نتايج اين همه‌پرسي اظهار داشت: از همه شركت كنندگان در اين همه پرسي تشكر مي‌كنم و به آنان تبريك مي‌گويم، زيرا ثابت كرده‌اند كه ونزوئلا از دمكراسي برخوردار است.
وي افزود: دمكراسي در ونزوئلا در همه انتخابات تا به امروز محسوس بوده و مطمئنا اين روند ادامه خواهد داشت.
 
وي تأكيد كرد: من تا به حال، در داخل اين معادله بودم، اما در بيرون از اين معادله نيز مي‌گويم كه به عنوان يك ونزوئلايي كه از شب گذشته تا صبح امروز، منتظر نتايج انتخابات بودم، از اين نتايج دمكراتيك خوشحال هستم و آن را به رسميت مي‌شناسم.
چاوز تصريح كرد: تا آخرين لحظات نتايج انتخابات به هم نزديك بود و من از اين نتايج استقبال مي‌كنم و از معارضان هم مي‌خواهم از اين تجربه‌ دمكراسي استقبال كنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Venezuela, Bolivarian Republic of
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۸۶/۰۹/۱۲
سلام
الان در کاراکاس ساعت 1:30 بامداد و مردم به شیوه ای عجیب اما جالب خوشحالی خود را ابراز می کنند.
اصلاحات چاوز شکست خورد و مردم از پنجره های خانه ها با صدای قاشق کوبیدن به قابلمه شادی خود را ابراز میکنند.
چاوز خود در تلویزیون حاضر شد و با دعوت همه به ارامش، از اینکه مردم نظر خود را به او فهماندند تشکر کرد.
نکته جالب اینکه فقط چند ساعت پس از پایان رای گیری نتایج اعلام شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۸۶/۰۹/۱۲
بهشون بگین ناراحت نباشن جهت رفع خستگی به ایران بیان
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟