صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پایان تزریقات دردناك انسولین

کد خبر: ۲۵۶۰۲۸
| |
6811 بازدید
تزریقات دردناك انسولین با كشف قرص اولتراسوند به پایان رسید.

 به گزارش  ایرنا، محققان موسسه تكنولوژی ماساچوست و شركت مهندسی پزشكی زتروز به تازگی توانستند با ساختن كوچكترین سیستم اولتراسوند جهان در قالب یك قرص، روشی موثر و بدون تزریق برای سرعت بخشیدن به جذب داروها ابداع كنند.
 
براساس این گزارش، قرص اولتراسوند (upill)‌ می‌تواند انسولین و برخی داروهای بیماران سرطانی و یا واكسن‌هایی را كه بر پایه پروتئین هستند به صورت خوراكی به بدن بیماران برساند و جانشین روش‌های تزریقی شود.
 
این گزارش می‌افزاید: در این روش، داروهای مورد نیاز به صورت پوششی برای قرص اولتراسوند به كار گرفته می‌شود و این دستگاه اولتراسوند كوچك با ارسال امواج سونوگرافی از طریق روده بیمار، میزان جذب داروها را افزایش می‌دهد و در نهایت از دستگاه گوارش دفع می‌شود.
 
به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، روش‌های درمانی با قرص‌ها، بسیار راحت‌تر از تزریق‌هایی است كه به صورت روزانه به بیماران تحمیل می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟