متخصصان انگليسي در يك مطالعه جديد اعلام كردند كاهش 40 درصدي از كل حجم غذاي مصرفي روزانه ميتواند 20 سال به طور عمر شما بيفزايد.
به گزارش ايسنا، متخصصان موسسه "پيري سالم" در دانشگاه كالج لندن با انجام اين مطالعات اميدوارند كه با استفاده از روش كمتر خوردن بتوانند با مشكل پيري زودرس مقابله كنند.
به نوشته روزنامه ديليميل، اين متخصصان به بررسي عوامل ژنتيكي و محيطي، الگوهاي زندگي موثر در فرآيند پيري پرداختند. آنها قانع شدند كه با جلوگيري از عوامل محيطي كه عامل پيري هستند ميتوان تا چند دهه به طول عمر افراد، اضافه كرد. به اين ترتيب ميتوان با بيماريهايي كه مرتبط با سالخوردگي هستند نظير بيماريهاي قلبي - عروقي، سرطان و امراض تحليل برنده اعصاب مقابله كرد.
اين متخصصان با بررسي روي موشها و مگسهاي ميوه به اين نتيجه رسيدند كه در اين جانوران كاهش حجم غذاي مصرفي روزانه باعث افزايش 30 درصدي طول عمر ميشود. از آنجا كه ژنتيك اين جانوران شباهت نزديكي به ژنتيك انسان دارند، متخصصان انگليسي بر اين باور هستند كه كم خوردن تاثير مشابه روي طول عمر انسان دارد و حداقل 20 سال به عمر انسان ميافزايد.