صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر بهداشت: تعرفه ها باید افزایش یابد

کد خبر: ۲۵۵۸۵۴
| |
6179 بازدید

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: حداقل میزان مورد نظر وزارت بهداشت برای افزایش تعرفه های درمانی در سال جاری با توجه به تورم و گرانی به ویژه در بخش دارو و تجهیزات پزشكی 25 درصد است.   
 
به گزارش ایرنا، 'مرضیه وحیددستجردی' امروز (پنج شنبه) در حاشیه اجلاس رییسان دانشگاه های علوم پزشكی كشور در جمع خبرنگاران افزود: اگر افزایش مناسبی در تعرفه های درمانی برای بیمارستان های دولتی نداشته باشیم موجب افزایش پرداخت از جیب مردم و افزایش پدیده زیرمیزی می شویم.

وی خاطرنشان كرد: 54.6 درصد هزینه های درمانی از جیب مردم پرداخت می شود و بیش از این نباید هزینه دیگری را به مردم تحمیل كرد.

وزیر بهداشت یادآور شد: ضرر افزایش ناكافی تعرفه ها بطور مستقیم ، متوجه مردم می شود.

وحیددستجردی تصریح كرد: وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی 18 درصد را برای افزایش تعرفه ها پیشنهاد كرده است اما سهم دولت و بیمه ها باید در هزینه های سلامت بیشتر افزایش یابد.

وی ادامه داد: برای افزایش تعرفه ها باید اعتبارات و منابع بیمه ای نیز افزایش یابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟