عباسیوعدهحضورپررنگکاروانایراندرالمپیکراداد
عضو فراکسیون ورزش در مجلس گفت: وزیر ورزش اطمینان دادند که هیچ مشکلی در خصوص حضور کاروان ورزشی ایران در المپیک لندن وجود ندارد و تمام ظرفیتها در این خصوص به کار گرفته شده است.
به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری خانه ملت؛غلامرضا اسداللهی در خصوص جلسه فراکسیون مجلس با وزیر ورزش و جوانان به فارس گفت:این جلسه صبح امروز با حضور حجتالاسلام ابوترابی نایب رئیس اول مجلس برای ارائه پاسخ توسط محمد عباسی پیرامون نامه تهدیدآمیز IOC به تعلیق کاروان ایران در المپیک لندن در مجلس تشکیل شد.
وی با بیان اینکه نمایندگان در این جلسه به ارائه نقطه نظرات خود درباره بحثهای المپیک و فدراسیونها پرداختند، افزود: وزیر ورزش و جوانان توضیحاتی را در خصوص روند کارها ارائه و اطمینان دادند که مسائل مطرح شده در ارتباط با المپیک لندن کاملا حل شده است و مشکلی در این زمینه نداریم.
نماینده تربت جام خاطرنشان کرد: به گفته وزیر ورزش از همه ظرفیت و توانها برای حضور کاروان ورزشی ایران در المپیک لندن استفاده شده است تا ورزشکاران بتوانند با سرافرازی در المپیک لندن حاضر شوند و در آنجا افتخارآفرینی برای کشور داشته باشند.
عضوفراکسیون ورزش مجلس تصریح کرد: تنها دغدغه نمایندگان نحوه برخورد و محرومیت ورزشکاران در المپیک لندن بود که آقای عباسی اطمینان حضور پررنگ کاروان ایران در المپیک لندن را دادند.
اسدالهی در ادامه بیان داشت: از آنجا که شرایطمان نباید بر خلاف اسلام و مقررات خودمان باشد، بنابراین به لحاظ حقوقی درخواست ما کاملا درست است و نگرانی در خصوص حضور در المپیک لندن وجود ندارد.
وی در پاسخ به احتمال استیضاح وزیر ورزش در آستانه بازیهای المپیک لندن گفت: عدهای به لحاظ مسائل منطقهای خود به دنبال استیضاح وزیر ورزش هستند و این مباحث را مطرح میکنند.


