صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دوچرخه‌سواری مرگبار پسرک شیرین زبان

کد خبر: ۲۵۵۳۸۰
| |
3125 بازدید
دوچرخه‌سواری پسرک شیرین‌زبان زیر چرخ‌های خودروی زنی رنگ خون گرفت.

به گزارش ايران پدر هنوز باور ندارد که کودکش در برابر دیدگان وی به کام مرگ فرو رفته است.

پسر بچه 9 ساله ساعت 10 صبح روز پنجشنبه گذشته گوشی تلفن همراهش را برداشت و برای عمویش یک پیامک «عموجون خیلی دوستت دارم» ارسال کرد. وی سپس به مادرش گفت: مامان جون، دیشب خواب خیلی خوبی دیدم. زن جوان صورت پسرش را بوسید و به پسرش اصرار کرد خوابش را تعریف کند. ولی محمد کوچولو با لبخندی گفت: مگر تو همیشه نمی گویی خواب خوب را نباید تعریف کرد. پسرک چند دقیقه‌ای داخل خانه مشغول بازی شد و بعد از آن مثل هر روز دوچرخه‌اش را برداشت و از خانه بیرون زد.

وی به عمویش که در همسایگی‌شان زندگی می‌کند سری زد و گفت: عموجون پیامکم را خواندی؟ محمد با بوسه‌ای دلنشین خستگی را از تن عمو درآورد و به سمت مغازه پدرش که در همان نزدیکی قرار دارد، رفت.

عقربه‌های ساعت 12 ظهر را نشان می‌دادند که محمد کوچولو در حال دوچرخه‌سواری با پراید زن 25ساله‌ای که قصد داشت از خیابان فرعی اکبرآباد وارد خیابان اصلی واقع در یکی از مناطق حاشیه‌ای شهر مشهد بشود تصادف کرد.

همزمان پدر محمد که جلوی مغازه‌اش ایستاده بود با دیدن صحنه عبور پراید از روی بدن نازنین تنها پسرش به سوی وی دوید و با کمک راننده پراید پیکر نیمه جان کودک را به بیمارستان طالقانی مشهد انتقال دادند.

پسربچه با توجه به صدمات شدید به ناحیه قفسه سینه و شکم و خونریزی شدید داخلی خیلی سریع به اتاق عمل جراحی انتقال یافت اما پس از گذشت 4ساعت دفتر زندگی این گل زیبا بسته شد و وی تسلیم سرنوشت مرگ شد.

پدر محمد که سیاهپوش مرگ پسرش است به شوک گفت: منطقه اکبرآباد در 20 کیلومتری مشهد و حاشیه جاده قدیم قوچان قرار دارد و همه ساله تصادفات دلخراش زیادی در این منطقه رخ می‌دهد.

یکی از عوامل اصلی تصادفات که بیشتر بچه‌ها قربانی آن هستند وجود مدرسه‌ای در آن سوی جاده و نبود پل عابر پیاده با توجه به جمعیت زیاد منطقه است. همچنین چون این منطقه حاشیه‌ای شهر، فضای مناسب برای بازی، تفریح و ورزش ندارد بچه‌های ما مجبور هستند در کنار خیابان و داخل پیاده‌رو بازی کنند که این عامل هم تصادفات زیادی را در برداشته است.

من و دیگر اهالی تاکنون چندین بار با مسئولان در رابطه با آسفالت و جدول‌گذاری خیابان اکبرآباد 15 که گلوگاه مرگ بچه‌ها است مکاتبه کرده‌ایم اما افسوس که مسئولان اقدامی برای حل مشکلات این منطقه انجام نداده‌اند.

من امیدوارم محمد عزیز آخرین قربانی این منطقه باشد و مسئولان هم کمی به خود بیایند. همچنین از پدران و مادران خواهش می‌کنم با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان بیشتر مراقب بچه‌های خود باشند.

پدر سیاهپوش که یک دختر 8 ماهه نیز دارد ادامه داد: با محمد قرار گذاشته بودیم روز شنبه با هم به حرم امام رضا(ع) برویم. بچه‌ام به وعده خودش عمل کرد و من به همراه بستگان و برادرانم جسد وی را پیش از دفن در روز شنبه برای طواف به حرم امام رضا(ع) بردیم.

سرهنگ کریمی، فرمانده انتظامی مشهد با ابراز تأسف از وقوع این حادثه گفت: به محض گزارش موضوع به 110، مأموران کلانتری کاظم‌آباد مشهد در محل حاضر شدند و اقدامات قانونی لازم را
به عمل آوردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟