صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

با برد ايتاليا پايان خوشي رقم خواهيم زد

کد خبر: ۲۵۴۸۳۵
| |
2141 بازدید
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا پيش از ديدار با ايتاليا گفت كه او و شاگردانش مصمم هستند تا با قهرماني بار ديگر ثمره برنامه چندين ساله خود را دشت كند.

به گزارش ايسنا، اگر اسپانيا در ديدار امشب مقابل ايتاليا در چارچوب فينال يورو 2012 به پيروزي برسد تنها تيمي خواهد بودكه سه جام پياپي را بالاي سر مي‌برد.

ويسنته دل بوسكه سرمربي ماتادورها در نشست خبري پيش از بازي گفت كه تيمش همچنان تشنه پيروزي است.

دل بوسكه كه اسپانيا را در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي قهرمان كرد، گفت: چه بسا قهرماني در جامي معتبر اين احساس را در بازيكنان به وجود آورد كه اشباع شده‌اند، اما خوشبختانه اسپانيا بازيكناني را در تركيب دارد كه معناي فوتبال را درك مي‌كنند و هيچگاه از قدرت رقابتي آنها كم نخواهد شد. بازيكنان جوان جديدي كه به تركيب اضافه شده‌اند ميل و رغبت تازه‌اي را در تيم به وجود آورده‌اند و روح جديدي را در آن دميده‌اند كه اين براي ما بسيار مهم است.

وي افزود: مي‌خواهيم بار ديگر ثمره برنامه دراز مدت خود را دشت كنيم. مي‌خواهيم با پيروزي مقابل ايتاليا به بهترين نحو به كار خود پايان دهيم، اما اين را به خوبي مي‌دانيم كه ايتاليا تيم بسيار خوبي و بازي‌هاي زيبايي را به نمايش گذاشته است. آنها در جريان بازي روند صعودي دارند و مطمئنا در بهترين شرايط خود مقابل ما صف آرايي مي‌كند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟