صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از قيمت مرغ و نان هم خبر داريد؟

کد خبر: ۲۵۴۶۷۵
| |
5960 بازدید

همه دنيا اكنون در تدارك حضور در بازيهاي المپيك هستند و تلاش مي كنند تا در آستانه بازيهاي المپيك هم شور و نشاط اجتماعي نزد مردم خود را بالا ببرند و هم فضايي را بوجود آورند كه كاروان ورزشي كشورشان با فراغ بال عازم ميدان بزرگ المپيك شود.
در حقيقت از اين فضا بهترين استفاده را مي برند تا اتحاد و يكپارچگي و غرور ملي را بين مردم خود بالا ببرند و اين نيست كه تصور كنيم همه كشورهاي دنيا با انديشه كسب مدال به المپيك نگاه مي كنند.

تعداد مدال ها محدود است و تعداد ورزشكاران چند برابر مقام ها و عنواين بنابراين توقعات مردم خود را هر كشور در اندازه ي توان و قدرتش حفظ مي كند اما اهدافي بالاتر از كسب مدال و مقام را از حضور در المپيك دنبال مي كنند تا در آن يك ماهي كه بازي ها در جريان است بتوانند از طريق دهكده جهاني المپيك، خود و فرهنگ و‌اداب و سنن و پيشرفت هاي علمي و اقتصادي و سياسي خود را به همه دنيا بشناسانند.

مثلا كشوري مثل گوام را در نظر بگيريد كه ورزشكاران آن در المپيك با پوشش لباس هاي بومي و سنتي اولا آداب و سنن و فرهنگ خود را نمايش مي دهند و ثانيا به جامعه خود انگيزه مي دهند تا از اين امواج مثبت به آن شور و نشاط بالا دست يابند.
متاسفانه اين حالت در كشورما اكنون ديده نمي شود و هر روز شاهد اخباري دلسرد كننده و ناگوار از جانب كساني هستيم كه تا ديروز مسئوليتي در اين ورزش داشتند و امروز ندارند و همان ها در تلاش براي كند كردن حركت كاروان ايران به سوي المپيك لندن هستند.
خيلي سكوت كرديم و گفتيم شايد تير آقايان به سنگ بخورد و يا سرشان به سنگ بخورد و يا اينكه به خود آيند و منافع ملي را كه در شعار تا ديروز مي دادند بر منافع شخصي ارجح بدانند و حتي اگر هم حق با آنهاست از حق خود بگذرند تا آب خوش از گلوي ورزش پايين برود.
متاسفانه در اين گيرو دار دعواي بين نفرات كنار گذاشته شده از فدراسيون ها و وزارت ورزش و جوانان نيروي سومي هم وارد معركه شده كه پر واضح است اين نيروي سوم سنگ خود را به سينه مي زند.

امروز خبر آمد كه علي آبادي و افشارزاده ريييس و دبيركل ملي المپيك به مجلس رفته اند و بلافاصله بعد از ساعاتي خبر تعليق فدراسيون قايقراني منتشر شد(راست و دروغش بر ما معلوم نيست)و متعاقب آن آقاي سيد جلال يحيي زاده از اعضاي فراكسيون ورزش مجلس در سخناني با حمله به وزارت ورزش و جوانان اعلام كرده اند كه اگر روند اينگونه باشد ايشان ساكت نخواهند نشست و كاري مي كنند كه انتخابات فدراسيونها بر عهده كميته ملي المپيك قرار گيرد.
همچنمين جناب يحيي زاده كه از طريق حضور در فراكسيون ورزش مجلس بارها خودي نشان داده و اسم و رسمي براي خود دست و پاكرده اند اعلام خطر كرده و گفته ما نمي توانيم ساكت بنشينيم؟

نگفتند در باره چه چيزي اعلام خطر كرده اند و آيا بركناري چند رييس فدراسيون كه همواره بوده و خواهد بود(به درست و غلط بودنش در اينجا كاري نداريم) آنقدر اهميت دارد كه مجلس وادار به احضار وزير ورزش به  خانه ملت شود؟
آقاي يحيي زاده آيا در اين چند روز رفته اند نان بخرند؟
آيا مرغ خريده اند؟

آيا دنبال اجاره كردن يك خانه معمولي در ميانه هاي شهر تهران رفته اند؟
آيا مي دانند مرغ كيلويي 70 هزار ريال است؟
پنير و ماست و كره چطور؟
دلار به 2000 تومان رسيده را مي دانند؟
مي دانند كه براي اجاره يك آپارتمان 60 متري از 4 راه وليعصر به پايين و تهرانپارس و و... مناطقي از اين دست حداقل 30 ميليون پول پيش با 500 هزار تومان اجاره بايد داد؟
آقاي يحيي زاده كداميك براي شماي نماينده مردمي و دلسوز مردم مهمتراست؟
براي شمايي كه لباس مقدس روحانيت را هم برتن داريد و احترام زيادي را هم به همين جهت و به جهت شخصيت حقيقي و حقوقي تان قائل هستيم آيا نامه فلان فدراسيون جهاني و در حقيقت تهديدنامه آنها مهمتراست يا اين همه مشكلاتي كه مردم با آن دست به گريبانند؟

آقاي يحيي زاده شما كه مي دانيد تعليق و اين حرفها تهديد بيخودي است و هم اكنون تيم هاي قايقراني ما در مسابقات مهم جهاني هستند و يكي از كميته هاي فدراسيون جهاني نامه ايي زاده و تهديد كرده و بر فرض كه كل فدراسيون را تعليق كنند آخرش با 200 تا 500 هزار دلار جريمه حل و فصل مي شود بنابراين برادر بزرگوار احساسي نشويد و به اولويت هاي مهمتر جامعه بپردازيد چه اينكه شما از دو جهت مسئوليت داريد.

يكي اينكه روحانيت معزز وظيفه ايي شرعي و مردمي بر عهده دارند و از جايگاهي ويژه نزد مردم برخوردارند و ديگر اينكه شما نماينده مردم در مجلس هستيد ولي آقاي يحيي زاده مي دانيد كه رييس و دبير محترم كميته ملي المپيك هم نگران خود هستند تا ورزش چه اينكه بعد از المپيك اينها رفتني اند (يا اينكه خودشان احساس مي كنند بايد بروند) و به همين خاطر مي خواهند از فضاي فعلي و در آستانه المپيك اينطرفي ها را بترسانند تا شايد فرجي برايشان حاصل شود.
حرف آخر اينكه وزارت ورزش و جوانان هم بايد قوي تر و مقتدرانه تر در برابر اينگونه تحركات و تهديدها موضعگيري كند و با استفاده از كارشناسان بزرگ جواب و پاسخي درست و حسابي به مجامع جهاني ورزش بدهد تا اينقدر در آستانه المپيك بر سر راه ورزشكاران و كاروان ايران مانع تراشي نكنند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟