صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرنوشت حکمیت اصلاح طلبان چه می شود؟

پس از مدتها تلاش اصلاح‌طلبان براي وفاق با كروبي براي رسيدن به نتيجه واحد و مشترك، كروبي به سران مشاركت و كارگزاران پيام داده است که در صورتي معتقد به حضور حزبش در جلسات حكميت اصلاح‌طلبان خواهد شد.
کد خبر: ۲۵۴۵۲
| |
18999 بازدید

در حالي كه خبرها و مصاحبه‌هاي شخصيت‌هاي اصلاح‌طلب در زمينه رسيدن به وحدت جناحي، چندان موافق يكديگر نيست، به نظر مي‌رسد دبيركل حزب اعتماد ملي، آمادگي و شروط خود را براي گفت‌وگوهاي وحدت‌گرايانه و تن دادن به حكميت اصولگرايان علني كرده است.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، در حالي كه حجت‌الاسلام و المسلمين مهدي كروبي، همواره افراطيون دوم خردادي را مانعي بر سر راه رسيدن به وحدت و تصميم جمعي مي‌داند، شروط علني وي براي جلسات حكميت كنار گذاشتن افراطيون و گردهمايي افراد ميانه‌رو اصلاح‌طلب را نشان مي‌دهد.

بنا بر اين گزارش، پس از مدتها تلاش اصلاح‌طلبان براي وفاق با كروبي براي رسيدن به نتيجه واحد و مشترك، كروبي به سران مشاركت و كارگزاران پيام داده است که در صورتي معتقد به حضور حزبش در جلسات حكميت اصلاح‌طلبان خواهد شد كه محسن ميردامادي، دبيركل حزب مشاركت و محمد سلامتي از سازمان مجاهدين در اين جلسات شركت كنند و افراد افراطي نيز از ورود به حكميت خودداري كنند.

اين در حالي است كه اين شروط كروبي، برخي افراطيون اين دو گروه را به شدت نگران و خشمگين كرده و آنان اين موضوع را سرآغاز جدايي دوباره اصلاح‌طلبان بيان كرده‌اند.

گفتني است، مهدي كروبي همواره از برخي افراطيون اصلاح‌طلب به عنوان عامل شكست فعاليت‌هاي اصلاح‌طلبي نام برده و از آنان اظهار نارضايتي مي‌كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Brunei Darussalam
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۸۷/۰۸/۲۵
متاسفانه در ایران کمتر سیاستمداری (چه در جناح راست و چه در جناح چپ) حاضر است با دیگران به وحدت دست یابد، زیرا در اینصورت خودشان باید از قدرت کناره گیری کنند.
ای کاش در کشور ما هم سیاستمداران بیشتر به فکر منافع ملی بودند تا قدرت شخصی و حزبی. راست و چپ هم فرقی ندارد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟