صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پلمب مرکز نمایش، تکثیر و فروش فیلم‌ مبتذل

کد خبر: ۲۵۴۴۴۳
| |
9740 بازدید

مرکز غیرمجاز نمایش، تکثیر و فروش فیلم‌های مبتذل و متستهجن توسط پلیس شناسایی و پلمب شد. در این مرکز برخی از چهره‌های معروف سینما به بهانه نمایش و نقد فیلم حضور داشتند.
 
به گزارش فارس، پلیس تهران بزرگ با انجام طرحی ضربتی یک مرکز تکثیر و فروش فیلم‌های غیرمجاز، مبتذل و مستهجن را شناسایی و بعد از دستگیری عوامل مرتبط با این مرکز، آن را پلمب کرد.

افراد سودجویی از مدت‌ها قبل نسبت به راه‌اندازی مرکز غیرمجاز و به اصطلاح هنری نمایش فیلم‌های غیرمجاز مبتذل و مستهجن اقدام کرده بودند.

در این فعالیت غیرقانونی، ضمن نمایش فیلم‌های غیرمجاز به منظور کسب درآمد نامشروع به فروش بلیت به مبالغ بالا و دعوت از چهره‌های معروف سینما اقدام می‌کردند تا در لوای نمایش و نقد فیلم از وضعیت پیش آمده بهره‌گیری کنند.

براساس مشاهدات خبرنگار فارس تاکنون نام 9 نفر از هنرمندان سینما که در این مرکز غیرمجاز حضور یافته بودند. مشخص شده است.

پلیس تهران بزرگ روز گذشته طی یک عملیات مستقیم و هماهنگ ضمن شناسایی این مرکز با حکم مرجع قضایی نسبت به پلمب آن اقدام و در این رابطه دو نفر را دستگیر کرد. همچنین از این محل 20 هزار عدد لوح فشرده حاوی فیلم‌های غیرمجاز، مبتذل و مستهجن کشف شد که برای فروش آماده شده بودند.

تحقیقات تکمیلی به منظور مشخص شدن ابعاد دیگر فعالیت غیرقانونی این مرکز توسط پلیس پایتخت ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟