صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت تخم‌مرغ افزایش می‏یابد

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران تخم‌گذار میهن تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان آذر ماه سال جاری، قیمت تخم‌مرغ در سطح کشور با 10 تا 12 درصد نوسان نسبت به قیمت‌های کنونی به فروش رسد.
کد خبر: ۲۵۴۲۶
| |
9410 بازدید

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران تخم‌گذار میهن گفت: با آغاز فصل سرما میزان تقاضا در بازار افزایش می‌یابد و به تبع آن، قیمت‌ها نیز روند افزایشی را در پیش خواهند گرفت، این در حالی است که تولید در حد نیاز داخل است.

ناصر نبی‌پور در گفت‌وگو با مهر گفت: میزان جوجه‌ریزی در سال گذشته بالغ بر حدود سي میلیون قطعه بود و پیش‌بینی می‌شود امسال حدود 25 تا 27 میلیون قطعه جوجه‌ریزی صورت گیرد، این در حالی است که در ابتدای سال جاری پیش‌بینی جوجه‌ریزی، رقمی معادل حدود 37 میلیون و 800 هزار قطعه بوده است.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران تخم‌گذار میهن با اعلام این‌که در سال جاری میزان تولید تخم‌مرغ در حد نیاز داخل است، افزود: سرانه مصرف تخم‌مرغ هر ایرانی بالغ بر 9 کیلوگرم در سال است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری بالغ بر 640 هزار تن تخم‌مرغ در کشور تولید شود که این میزان نیاز داخل را تأمین می‌کند.

وی با بیان این‌که در دو ماه اخیر قیمت نهاده‌ها 15 تا 16 درصد کاهش یافته است، افزود: در حال حاضر قیمت ذرت از 360 تومان به 290 تومان و قیمت سویا از 540 تومان به 490 تومان در بندر امام خمینی رسیده است، با این وجود همچنان قیمت تمام‌شده برای مرغداران بالاست.

نبی‌پور اظهار داشت: با آغاز فصل سرما، میزان تقاضا در بازار افزایش می‌یابد و به تبع آن، قیمت‌ها نیز روند افزایشی را در پیش خواهند گرفت، این در حالی است که در تولید در حد نیاز داخل است.

وی عنوان کرد: قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری بالغ بر 1480 تومان و دانه‌ای 93 تومان است در حالی که تخم‌مرغ در برخی مغازه ها به قیمت کیلویی 2300 تا 2400 و دانه ای 150 تا 160 تومان به فروش می‌رسد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران تخم‌گذار میهن تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان آذر ماه سال جاری، قیمت تخم‌مرغ در سطح کشور با 10 تا 12 درصد نوسان نسبت به قیمت‌های کنونی به فروش رسد.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر 14 میلیون قطعه جوجه‌ریزی صورت گرفته و پیش‌بینی می‌شود از آذرماه تا پایان سال جاری 12 میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شود.

نبی‌پور با بیان این‌که از ابتدای سال جاری تاکنون تسهیلات بانکی در اختیار مرغداران قرار نگرفته است، افزود: صادرات سالانه تخم‌مرغ حدود 40 تا 50 تن در سه سال اخیر بوده و در سال جاری معادل 15 تا 16 تن صادرات تخم‌مرغ پیش‌بینی شده، زیرا هم‌اکنون بازارهای صادراتی در اختیار صادرکنندگان ترکیه است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۸/۲۵
تخم مرغ، غذای قشر ضعیف کیلویی 3000 تومان خدا به داد ما برسد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۲۵
اگر جاي شانه اي 2300 تومان سراغ داريد بفرمائيد كه ما از آنجا تهيه كنيم چون شانه اي 3500 تومان مي باشد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۸۷/۰۸/۲۵
با سلام
با توجه به اینکه در دولت کنونی اکثر قیمت ها روبه پائین است بالا رفتن قیمت تخم مرغ خیلی جالب است امیدوارم دولت هم اکنون برای اینکار چاره اندیشی کند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۸۷/۰۸/۲۵
جای بسی خوشحالیست. زیرا قبلا پایین بودن قیمت تخم مرغ را علت افزایش قیمت مرغ می دانستند حالا با افزایش قیمت تخم مرغ طبق همان تحلیل قیمت مرغ کاهش خواهد یافت.
ناشناس
|
-
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۸۷/۰۸/۲۵
دوست عزيز!! نگفته شانه اي 2300 بلكه كيلويي 2300 و چون هر شانه تقريبا 2 كيلو است بنابراين هر شانه 4600 ميشود يعني خودتان را آماده كنيد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۸۷/۰۸/۲۵
خدمت آن فردي كه گفته" اگر جايي شانه اي 2300 تومان سراغ داريد بفرمائيد كه ما از آنجا تهيه كنيم چون شانه اي 3500 تومان مي باشد" بايد بگويم كه در اين خبر گفته شده كيلويي 2300 تا 2400 نه شانه‌اي اين قيمت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۸۷/۰۸/۲۶
توليد كننده تخم مرغ به عنوان يك محصول استراتژيك از حمايت دولت برخوردار نيست و قوانين عرضه و تقاضا بر آن حاكم است.
چرا روزي كه مرغدار تخم مرغ را با ضرر به فروش مي رساند كسي به فكر او نيست و حالا كه قيمت تخم مرغ نزديك به قيمت واقعي شده است اعتراض مي شود.
اگر مرغدار سرمايه اي را كه در كار مرغداري صرف كرده بود، در هر كار ديگري مي گذاشت حال و روزش بهتر از اين بود كه مرتب خبر تعطيلي واحدهاي مرغداري را مي شنويم !!!
مرغدار در تامين غذاي جامعه تلاش مي كند، اينقدر به او نتازيد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟