صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پس از رکورد شکنی در کاپ آزاد مالزی

شناگر جوان ایران سکه گرفت

کد خبر: ۲۵۳۵۵۷
| |
2592 بازدید

 افشین عسگری پس از 2 بار جابجایی رکورد ملی در مسابقات کاپ آزاد مالزی از سوی فدراسیون شنا مورد تقدیر قرار گرفت و یک سکه دریافت کرد.

به گزارش فارس ، افشین عسگری که اردیبهشت ماه در فینال ماده 50 متر پروانه رقابت‌های شنای کاپ آزاد مالزی موفق شد در یک روز 2 بار رکورد ملی این رشته را کاهش دهد از سوی مسئولان فدراسیون شنا مورد تقدیر قرار گرفت و سکه طلا دریافت کرد.

دراین مراسم که با حضور محسن رضوانی و محسن سمیع زاده، سرپرست امور دبیری و مدیر اجرایی فدراسیون شنا برگزار شد، محسن رضوانی ضمن تقدیر از زحمات این شناگر جوان برای وی در مسیر افتخار آفرینی و کسب رکوردهای بهتر آرزوی موفقیت کرد و ابراز امیدواری کرد اینگونه اقدامات بتواند انگیزه شناگران را برای کار و تلاش بیشتر و بهبود رکوردهای ملی افزایش دهد.

عسگری در سومین روز رقابت‌های کاپ آزاد مالزی ابتدا در رقابت‌های مقدماتی ماده 50 متر پروانه با ثبت زمان 25 ثانیه 17 صدم ثانیه توانست رکورد قبلی این ماده را که متعلق به حمید مبرز بود را به میزان 16 صدم ثانیه کاهش داد تا ضمن جابجایی این رکورد ملی به فینال ماده 50 متر پروانه راه پیدا کند.

عسگری در بعد از ظهر همان روز در فینال ماده 50 متر پروانه با ثبت زمان 25 ثانیه و 9 صدم ثانیه رکورد صبح خود را به میزان 8 صدم ثانیه کاهش داد و به مدال نقره این ماده دست یافت.

بر اساس تصمیم مسئولان فدراسیون شنا، شناگرانی که موفق شوند در مسابقات شنای باشگاه‌های ایران و رقابت‌های بین‌المللی رکوردهای ملی (رده سنی بزرگسالان ) را جابجا کنند پاداش ویژه دریافت خواهند کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟