صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قطبي: نيكبخت محروم نشود

کد خبر: ۲۵۳۴۷
| |
1848 بازدید
مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ نيكبخت‌واحدي جزو بازيكنان ممتاز تيم من است و اميدوارم به خاطر مشكلش در تيم ملي، با هيچ محروميتي مواجه نشود.

افشين قطبي در گفت‌ و گو با فارس، اظهار داشت: نيكبخت يكي از بهترين بازيكنان من در حال حاضر است و اميدوارم با توجه به اتفاقات پيش آمده در مورد غيبتش در سفر تيم ملي به قطر، محروميتي او را تهديد نكند، چون براي من سخت و باورنكردني است.

وي ادامه داد: هيچ مربي در هيچ كجاي دنيا دوست ندارد يكي از بهترين بازيكنان خود را در اين شرايط حساس از دست دهد. اميدوارم مسئولان فدراسيون در اين زمينه بزرگواري خود را نشان دهند و او بتواند كماكان در خدمت باشگاه و تيم ملي باشد.

سرمربي پرسپوليس در مورد حضور كاپيتان اين تيم در اردوي تيم ملي تصريح كرد: خوشحالم كه كريم باقري دوباره به تيم ملي بازگشت و مطمئن هستم او براي دايي مهره اي موثر و قابل اعتماد خواهد بود.
وي در خصوص رحمان رضايي گفت: بايد به رضايي وقت دهيم تا در تمرينات بتواند خود را نشان دهد و مانند دوران حضورش در ليگ ايتاليا بازيكني مفيد و مؤثر باشد. مطمئن هستم مي‌تواند به پرسپوليس كمك كند.

قطبي همچنين در خصوص حضور دوست هلندي خود در تمرينات پرسپوليس گفت: اين مفسر بزرگ هلندي يكي از بهترين برنامه‌هاي تلويزيوني ورزشي را در كشور خود اجرا مي‌كند و براي آشنايي و ديدار با من و فوتبال ايران به تهران آمده است. سعي مي كنم از تجربيات وي استفاده كنم. وي يك هفته ميهمان من است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا