دولت باید مشکلات کشاورزان را برطرف کند
محمد علی اسفنانی با بیان اینکه کشاورزان بدون هیچ مشکلی حاضر به تولید بیشتر با بهترین کیفیت هستندودولت باید با یک برنامهریزی کاربردی تسهیلات ویژه ای را برای سرمایهگذاران در این بخش مهیا کند ، افزود: تنها با کنترل نرخ نهاده های کشاورزی و استفاده بهینه از منابع آبی می توانیم صنعت کشاورزی را در کشور توسعه دهیم.
به گزارش مجلس نیوز، سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: صنایع تبدیلی بخش کشاورزی به عنوان حلقه تمام کننده زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، نقشی اساسی در توسعه پایدار بخش کشاورزی داشته و از ایجاد ضایعات در محصولات کشاورزی جلوگیری می کند.
این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: عدم حمایت دولت از بخش کشاورزی ، تاثیرات نامطلوبی بر اشتغال، مسائل اجتماعی و زندگی مردم وارد می کند و از این رو دولت باید با برنامهریزی کارآمد، مشکلات کشاورزان را برطرف کند.
وی اظهارداشت: روشهای نوین کشاورزی باید جایگزین روشهای سنتی قدیمی شود، زیرا این امر موجب میشود تا در مصرف آب به نحو قابل توجهی در اراضی کشاورزی صرفه جویی شود.
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: دولت باید با یک برنامه ریزی کلان مشکلات کشاورزان این قشر زحمت کش را برطرف کند تا این قشر بدون هیچ مشکلی به کاشت و داشت و برداشت محصولاتشان بپردازند.


