صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احمدي‌نژاد در ونزوئلا هم‌ پروژه افتتاح‌ كرد

در جریان سفرمحمود احمدی‌نژاد به ونزوئلا و در حاشیه مذاکرات هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور روسای جمهور ایران و ونزوئلا از طریق ویدئو کنفرانس با محل احداث پروژه هفت هزار واحدی شهر جدید اوخداء در ونزوئلا، 384 واحد مسکونی این شهر را افتتاح و برای استفاده به مالکان آنها تحویل داده شد.
کد خبر: ۲۵۳۱۰۳
| |
7442 بازدید

رییس‌جمهور بابیان اینکه با تلاش مسئولان در ونزوئلا اوضاع شهرسازی در این کشور تغییر و دگرگون خواهد شد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا بیش از گذشته تجربیات خود را در زمینه ساخت و ساز مسکن در اختیار کشور دوست و برادر ونزوئلا قرار دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، همزمان با سفر رییس‌جمهوری اسلامی ایران به ونزوئلا 384 واحد مسکونی از پروژه‌های ساخت مسکن توسط ایران در این کشور افتتاح و در اختیار مالکان آنها قرار گرفت.

در جریان سفرمحمود احمدی‌نژاد به ونزوئلا و در حاشیه مذاکرات هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور روسای جمهور ایران و ونزوئلا از طریق ویدئو کنفرانس با محل احداث پروژه هفت هزار واحدی شهر جدید اوخداء در ونزوئلا، 384 واحد مسکونی این شهر را افتتاح و برای استفاده به مالکان آنها تحویل داده شد.

احمدی‌نژاد در مراسم بهره‌برداری از این واحدهای مسکونی ضمن ابراز خرسندی از ارائه خدمتی بزرگ و ارزشمند به ملت ونزوئلا از سوی کشورمان، مسکن را پایه زندگی و آرامش انسان دانست و گفت:‌ امروز مشکل مسکن به عنوان دغدغه بخش عظیمی از مردم جهان بشمار می‌رود و خوشبختانه در ونزوئلا با برنامه‌ریزی مناسبی که صورت گرفته شاهد انقلابی بزرگ در زمینه ساخت و ساز مسکن خواهیم بود.
 
رییس‌جمهور بابیان اینکه با تلاش مسئولان در ونزوئلا اوضاع شهرسازی در این کشور تغییر و دگرگون خواهد شد، اظهار داشت : جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا بیش از گذشته تجربیات خود را در زمینه ساخت و ساز مسکن در اختیار کشور دوست و برادر ونزوئلا قرار دهد.

هوگو چاوز رییس‌جمهور ونزوئلا نیز اجرای پروژه‌های مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا را حائز اهمیت و به نفع دو ملت دانست و اظهار داشت: یکی از بزرگترین عواملی که دولت ونزوئلا را به انجام و اجرای این پروژه‌ها ترغیب کرد دولت و رییس‌جمهور ایران بود و ما امروز شاهد نتایج همکاری‌ها خوبی میان دو کشور هستیم.

احداث واحدهای مسکونی در شهر جدید اوخداء در فضایی بالغ بر 720 هزار متر مربع به عنوان یکی از پروژه‌های مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا است که علاوه بر واحد های مسکونی شامل فضای سبز، فضاهای عمومی، پارکینگ ایستگاه‌های امداد و پلیس، مراکز درمانی، ورزشگاه، مدرسه و مهد کودک است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟