صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قول پیگیری سازمان سنجش به معترضان آزمون دكتري

در نشست مسئولان سازمان سنجش با نمايندگان معترضان به آزمون دكتري، صورتجلسه ای تنظیم شد و تصمیم گرفته شد تا پیشنهادات معترضان به شورای عالی وزارت علوم منتقل شود.
کد خبر: ۲۵۲۷۴۷
| |
2420 بازدید
نمایندگان معترضان به نتايج مبهم مرحله دوم آزمون دكتري نشستی با مسئولان وزارت علوم و سازمان سجنش آموزش کشور برگزار كردند و پیشنهادات خود را ارائه کردند.

به گزارش ایلنا؛ نمایندگان معترضان به نتايج مبهم مرحله دوم آزمون دكتري که دو روز پیاپی در مقابل سازمان سنجش آموزش کشور تجمع کرده بودند، با مسئولان وزارت علوم و مسئولین سازمان سنجش دیدار و گفتگو کردند.

گفتنی است در نشست با مسئولان سازمان سنجش که توکلی مشاور عالی رییس سازمان سنجش نیز در آن حضور داشت؛ صورت جلسه ای تنظیم شد و طی آن تصمیم گرفته شد تا پیشنهادات معترضان به شورای عالی وزارت علوم منتقل شود.

همچنين تاخیر در اعلام نتایج مصاحبه ها و دعوت از افرادی که مجاز به انتخاب رشته شده اند از درخواست های نمایندگان معترضان بوده است که در اين باره قول مساعدت و پیگیری داده شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟