صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرود اضطراری هواپیمای نظامی سوریه در اردن

یک فرونده جنگنده "میگ 21 " متعلق به نیروی هوایی سوریه امروز پنج شنبه در اردن فرود آمد.یک فروند هواپیمای نظامی میگ 21 در ساعت 11 صبح امروز پنج شنبه به وقت محلی در پایگاه هوایی "ملک حسین" به زمین نشست.
کد خبر: ۲۵۲۷۴۱
| |
10497 بازدید

دولت اردن اعلام کرد خلبان ارتش سوریه که به وسیله یک فروند جنگنده این کشور به اردن فرار کرد درخواست پناهندگی سیاسی کرده است.

به گزارش عصر ایران، به نقل از رویترز ،"سمیح المعایطه" وزیر مشاور در امور ارتباطات و اطلاع رسانی اردن اعلام کرد خلبان جنگنده میگ21 ارتش سوریه از اردن تقاضای پناهندگی سیاسی کرده است.

وی افزود: هم اکنون در حال بازجویی از این خلبان سوریه هستیم.

یک فرونده جنگنده "میگ 21 " متعلق به نیروی هوایی سوریه امروز پنج شنبه در اردن فرود آمد.یک فروند هواپیمای نظامی میگ 21 در ساعت 11 صبح امروز پنج شنبه به وقت محلی در پایگاه هوایی "ملک حسین"  به زمین نشست.

فعالان مخالف حکومت سوریه می گویند این نخستین عملیات فرار یک خلبان ارتش سوریه از زمان آغاز اعتراضات ضد حکومتی در این کشور در 15 ماه گذشته است.

پایگاه هوایی ملک حسین در 80 کیلومتری شمال شرقی "امان" پایتخت اردن قرار دارد.

تلویزیون دولتی سوریه اعلام کرد که ارتباط رادیویی با یک فروند هواپیما از همین نوع در ساعت 10 و 34 دقیقه صبح امروز پنجشنبه در هنگام پرواز آموزشی در مرزهای جنوبی این کشور با اردن قطع شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟