اعتراض ایران به حملات اینترنتی دولتی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که حملات اینترنتی در گذشته توسط هکرها انجام می شد اما امروز توسط برخی دولت ها اعمال می شود، گفت: جمهوری اسلامی ایران به دلیل حملات اینترنتی دولتی به مجامع جهانی اعتراض کرده است.
به گزارش ایرنا، رضا تقی پور پس از پایان نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران افزود: از طریق وزارت امور خارجه، اعتراض جمهوری اسلامی ایران به این موضوع به مجامع جهانی ارائه شد و در نشست های تخصصی از جمله نشست فناوری اطلاعات در ژنو، نماینده ایران بطور رسمی اعتراض کشورمان را اعلام کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد: در هفته های گذشته شاهد حملات اینترنتی و تهدیدات امنیتی سایبری بودیم که بعضا از سوی برخی دولت ها اعمال و با عنوان 'سایبر تروریسم دولتی' از آنها یاد می شود.
وی با بیان اینکه ویروس اخیر 'شعله آتش' نام داشت، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی لازم برای مبارزه با ویروس های اینترنتی را دارد.
تقی پور اظهار داشت: ایران، نخستین کشوری بود که ویروس شعله آتش را شناسایی و آنتی ویروس آن را تولید کرد.
وی اظهار داشت که پشتوانه اصلی ویروس شعله آتش، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای غربی بوده اند.
به گفته وی، دستور آمادگی لازم به دستگاه های مختلف برای مقابله با ویروس های اینترنتی داده و تاکید شده است که در صورت داشتن اطلاعات حیاتی و مهم، سیستم امنیتی خود را در برابر این حملات اینترنتی که هر روز نیز متنوع تر می شود، تقویت کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد حملات اینترنتی که هر روز با انواع جدید در دنیا انجام می شود، از سوی برخی دولت های مشخص مورد حمایت قرار می گیرد.


