آخرين نتايج رقابتهاي جهاني كاراته
كوميته كاران تيم ملي كاراته ايران در قسمت تيمي اين رقابتها، قطر را شكست دادند.
به گزارش ايسنا؛ در روز نخست رقابتهاي جهاني كاراته 2008 ژاپن، كوميته كاران ايران به ديدار تيم ملي قطر رفته و توانستند اين تيم را با نتيجه 3 بر صفر شكست دهند.
در اين ديدار مازيار الهامي در برابر حريف قطري خود مساوي كرد اما، در ادامه رضا عزيزي، رسول همرنگ و سعيد فرخي به ترتيب با نتيجه 4 بر صفر و 5 بر 1 بر رقباي قطري خود صاحب پيروزي شدند تا نمايندگان ايران صاحب برتري در ديدار نخست خود در اين رقابتها شوند.
با كسب اين نتيجه ايران به جمع 32 تيم مرحله بعدي كوميته تيمي صعود كرد و جمعه به ديدار تيم سنگال كه در بازي اول خود تيم ماكائو را شكست داده است، خواهند رفت.
نمايندگان كاتاي تيمي ايران در ديدار نخست اين رقابتها نتيجه را به كاتاروهاي تيم ملي اسپانيا واگذار كرده و با توجه به شكست تيم ملي اسپانيا و حذف اين تيم، تيم ايران عملا از دور مسابقات كنار رفت.
مسابقات كاراته قهرماني جهان، جمعه در 2 رشته كاتاي انفرادي و كوميته تيمي دنبال ميشود. محسن اشرفي نماينده ايران در كاتاي انفرادي است.


