صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
باشگاه پرسپولیس:

رویانیان بازهم با دنیزلی جلسه دارد!

کد خبر: ۲۵۲۲۵۷
| |
3513 بازدید

 باشگاه پرسپولیس اعلام کرد رویانیان با دنیزلی باز هم جلسه خواهد داشت.

به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه ای در خصوص حضور متسو در این تیم نوشت: با توجه به شرایط و مشکلات خانوادگی مصطفی دنیزلی و بیماری همسر و پدر همسر ایشان، سردار رویانیان به دلایل انسان دوستانه با چند روز مرخصی وی موافقت کرد تا طی روزهای آینده این مربی در جلسه ای با مدیر عامل باشگاه شرکت کند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: مسلما باشگاه پرسپولیس با توجه به شرایط حساس خود نباید در مورد سرمربی غافلگیر شود و لذا با تعدادی از مربیانی که می توانند در آینده به این باشگاه کمک کنند از جمله متسو مذاکراتی انجام گرفته است اما در نهایت هنوز هیچ چیزی قطعی نشده و کماکان همه چیز منوط به تصمیم نهایی مدیر عامل باشگاه با دنیزلی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟