خودكفايي ايران در توليد بنزين نوع 100

کد خبر: ۲۵۲۰۸۲
| |
4959 بازدید
ایران در تولید بنزین نوع 100 به خودکفایی رسید.

به گزارش واحد مرکزی خبر مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت : با تولید داخلی ، واردات این بنزین به کشور متوقف شد.

سالاری در حاشیه بهره‌برداری از طرح توسعه انبار نفتی نظامیه اهواز افزود : این نوع بنزین که مورد نیاز هواپیماهای آموزشی و سمپاشی است ، پیش از این وارد می‌شد که اکنون تولید آن در کشور ممکن شده است.

وی با تاکید بر استفاده از سوخت‌های غیرفسیلی مانند اتانول و متانول درسبد سوخت کشور گفت: چهار درصد تولید سوخت موردنیاز دنیا سوخت تولید اتانول است که این صنعت سبز نیز در کشور باید ایجاد شود.

‌سالاری با اشاره به طرح پایلوت تولید بنزین اتانول‌دار با حجم پنج درصد گفت : با اجرای این طرح ایران نیز به جرگه کشورهای استفاده‌کننده از سوخت‌های غیرفسیلی خواهد پیوست.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اینکه در راستای سیاست‌های نظام باید ظرفیت ذخیره‌ سازی سوخت مایع به 80 روز افزایش یابد ، گفت : هم اکنون میانگین ذخیره ‌سازی کشور بین 50 تا 60 روز است.

به گفته وی هم اکنون حجم ذخیره‌سازی کل کشور11.5 میلیارد لیتر است که بایداین عدد به 16 میلیارد لیتر تا پایان برنامه پنجم توسعه ارتقا یابد.

وی با اشاره به تقاضای کشورهای همسایه برای خرید فرآورده‌های نفتی از ایران گفت: ساخت انبار نفت ماهشهر و توسعه نوسازی اسکله آن در برنامه قرار دارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی