صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام آخرین آمار مبتلایان به ایدز در کشور

وزارت بهداشت آخرین موارد شناسایی شده مبتلایان به ویروس ایدز را در کشور تا اول فروردین امسال ۲۴ هزار و ۲۹۰ نفر اعلام کرد.
کد خبر: ۲۵۱۹۲۶
| |
2757 بازدید

بر اساس آمار جمع آوری شده از دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، ‌ درمانی تا تاریخ اول فروردین ۱۳۹۱ در مجموع ۲۴ هزار و ۲۹۰ نفر فرد مبتلا به HIV/AIDS در کشور شناسایی شده است که که ۹۰. ۸ آنان مرد و ۹. ۲ درصد زن هستند.

به گزارش فارس تاکنون ۳۴۵۵ نفر مبتلا به ایدز (وارد فاز بیماری شده) شناسایی شده و ۴۷۲۲ نفر از افراد مبتلا نیز فوت کرده‌اند. ۴ /۴۶ درصد از مبتلایان به HIV در زمان ابتلا در گروه سنی ۳۴-۲۵ سال قرار داشته‌اند که بالا‌ترین نسبت در بین گروههای سنی را به خود اختصاص می‌دهند.

این گزارش می‌افزاید علل ابتلا به HIV در بین کل مواردی که از سال ۱۳۶۵ تاکنون در کشور به عنوان مبتلا به ثبت رسیده‌اند به ترتیب تزریق با وسایل مشترک در مصرف کنندگان مواد (۶ /۶۹ درصد)، رابطه جنسی (۵ /۱۰ درصد)، دریافت خون و فرآورده‌های خونی (۱درصد) و انتقال از مادر به کودک (۱درصد) بوده است. راه انتقال در ۹ /۱۷درصد از این گروه نامشخص مانده است.

در مقایسه این آمار با مواردی که ابتلا آنان در سال ۱۳۹۰ گزارش شده است، اعتیاد تزریقی ۵ /۶۲ درصد، برقراری روابط جنسی۲ /۲۱درصد و انتقال از مادر مبتلا به کودک ۳ /۹ را تشکیل داده است.

در ۴ /۱۲درصد از موارد شناسایی شده در این سال راه انتقال نامشخص بوده و هیچ مورد جدید ابتلا از راه خون و فرآورده‌های خونی گزارش نشده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟