صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
قانون روی زمین مانده است

هدفمندی یارانه‌ها اسیر دست مجریان است

کارخانجات با ظرفیت 50 درصد و کمتر مشغول فعالیتند و تعداد زیادی کارگر را اخراج کرده اند ؛ کارگران زیادی 4 ماه و بیشتر حقوق دریافت نکرده اند و اینها مشکلاتی است که گریبان گیر مردم است و باید این مشکلات حل شود
کد خبر: ۲۵۱۳۸۶
| |
1872 بازدید
جبار کوچکی نژاد ارم ساداتی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه رهبری همه مسئولین وبرنامه ریزان و قوای سه گانه کشور را به سمت مباحث اقتصادی رهنمون ساخته اند ، در اولویت قرار دادن این امر از ضروریات است ؛ سال گذشته سال جهاد اقتصادی بود یعنی سال جهادی عمل کردن تا اقتصاد مشکلاتش حل شود ، که متاسفانه در سال جهاد اقتصادی اهداف مشخص شده محقق نشد.

به گزارش اعتدال، نماینده اصولگرای مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رهبری در دیدار با اعضای دولت و نمایندگان مجلس فرمودند که انتقادات را بپذیرید؛ در این ساله هر کسی نقدی می کرد مورد شماتت دولت قرار می گرفتاما برای اصلاح امور باید مسئولین اجرایی نقد بپذیریند ، زیرا نقد ، هشداری برای اصلاح روش است.

کوچکی نژاد خاطرنشان کرد: امسال را رهبر معظم انقلاب ، سال تولید ملی نام گذاری کرده اند؛ در راستای تحقق این هدف ، در اولویت قرار دادن اشتغال ، رشد اقتصادی و مهار تورم دارای اهمیت است ؛ یعنی اگر بتوانیم تولید را افزایش دهیم و کیفیت را بالا ببریم ، یقینا از این وضع موجود اقتصادی بیرون می آییم و همه بخش های اقتصادی را تحت تاثیر مثبت قرار می دهیم.

وی افزود: قوانین لازم برای بهبود کسب و کار، اجرای هدفمندی یارانه ها و مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مجلس تصویب شده است ، دولت باید تمام توان و منابع خود را در این مسیر سوق دهد ، مثل صندوق توسعه ملی که از ابتکارات رهبری بود ؛ گاهی اوقات می بینیم دولت بعضی مصوبات را کامل اجرایی نمی کند و این مساله در سال جاری نباید صورت پذیرد.

نماینده مردم رشت افزود: صندوق توسعه ملی صندوق خوبی است که امسال 23 درصد از فروش نفت در آن جمع می شود و این رقم بالایی است که اگر در تولید هزینه شود ، وضع تولید دگرگون می شود.

وی گفت: متاسفانه در فاز اول هدفمندی یارانه ها دولت 30 درصد سهم تولید را نداده است و این نشان نگاه پایین به تولید است و ناشی از اهمیت ندادن به تولید است ؛ دادن یارانه نقدی به مردم شاید در کوتاه مدت مناسب به نظر برسد و راضی کننده باشد ، اما در بلند مدت به خاطر تورم بیش از حد و مشکلات زیاد مردم همچنان در فقر به سر خواهند برد و نارضایتی ایجاد می شود.

کوچکی نژاد تصریح کرد: با نحوه اجرای دولت ، قانون هدفمند کردن یارانه ها روی زمین مانده است و بسیاری از بندهای قانون اجرا نشده است ؛ این قانون اسیر دست مجریان است و دقیق اجرا نمی شود.

وی گفت: ما با صنعتگران و تولید کنندگان در ارتباطیم و همه آنها در یک فشار مضاعفند و یک روز پیش نمی آید که صنعتگری کارخانه اش تعطیل نشود ؛ کارخانجات با ظرفیت 50 درصد و کمتر مشغول فعالیتند و تعداد زیادی کارگر را اخراج کرده اند ؛ کارگران زیادی 4 ماه و بیشتر حقوق دریافت نکرده اند و اینها مشکلاتی است که گریبان گیر مردم است و باید این مشکلات حل شود.

کوچکی نژاد در خاتمه گفت: کشور و منابع آن این قدرت را دارد که تمامی مشکلاتش را حل کند و دولت باید رهنمود های رهبری را مد نظر و چراغ راه قرار دهد و به جای کش مکش های داخلی  و پیش برد نیات شخصی و خواسته های شخصی در کنار قوای دیگر به حل مشکلات کمک کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟