صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رولان گاروس براي نفر دوم تنيس جهان شگون نداشت

ساعت 300 هزار يورويي نادال ربوده شد

کد خبر: ۲۵۱۰۹۸
| |
3556 بازدید

ساعت 300 هزار يوروي رافائل نادال در هتلي در فرانسه دزديده شد.

به گزارش ايسنا، دفتر رسانه‌اي رافائل نادال دومين تنيسور برتر جهان اعلام كرد كه ساعت اين تنيسور كه قيمت آن 300 هزار يورو است، به هنگام شركت در رقابت‌هاي رولان گاروس دزديده شد.

ساعت نادال از نوع Richard mille است و از سال 2010 تاكنون اين تنيسور فرانسوي با توجه به قراردادي كه با اسپانسر آن بسته بود، به دست مي‌بست.

رسانه‌هاي فرانسوي اعلام كردند كه نادال اين ساعت را دوشنبه ساعت 21:30 بر روي ميز اتاقش در هتل melia Royal Alma گذاشت، اما وقتي صبح ساعت 10:30 صبح از خواب بيدار شد، آن را در جاي خود نيافت و متوجه شد كه دزديده شده است.

رافائل نادال در رقابت‌هاي رولان گاروس فرانسه اول شد و براي هفتمين بار جام قهرماني در اين رقابت‌ها را بالاي سر برد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟