صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش قیمت تندر و تیبا در توقف عرضه 206

توقف عرضه پژو ۲۰۶ از سوی ایران خودرو باعث افزایش قیمت تندر۹۰ و تیبا که در رده قیمتی ۲۰۶ قرار دارند، شد.
کد خبر: ۲۵۰۷۹۶
| |
4484 بازدید

به گزارش فارس، توقف عرضه پژو 206 علاوه بر افزایش یک میلیون تومانی قیمت این خودرو در بازار، باعث رشد 100 تا 300 هزار تومانی قیمت خودروهایی مانند تندر90 و تیبا در بازار شده است.

در حال حاضر هر دستگاه تندر90 پارس خودرو با رشد 200 هزار تومانی، به قیمت 18 میلیون و 200 هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.

همچنین هر دستگاه تندر90 ایران خودرو با رشد 100 هزار تومانی به قیمت 17 میلیون و 600 هزار تومان معامله می‌شود.

هر دستگاه تیبا نیز این روزها 13 میلیون و 700 هزار تومان خرید و فروش می‌شود که رشد 200 هزار تومانی را طی روزهای اخیر نشان می‌دهد.

علاوه بر افزایش قیمت این خودروها در بازار، مگان نیز که در رنج قیمتی بالاتری قرار دارد طی روزهای اخیر با رشد قیمت 500 هزار تومان همراه بوده است. در حال حاضر هر دستگاه مگان اتوماتیک 2000 سی‌سی 40 میلیون و 500 هزار تومان خرید و فروش می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟