نمی دانیم پاسخگوی معضل ریزگردها چه نهادی است

مسئولان باید ببیند که خاستگاه این معضل کجاست و با درخت کاری و سرمایه گذاری اول در کشور و بعد در کشورهای همجوار در این زمینه وارد عمل شوند.
کد خبر: ۲۵۰۴۲۱
| |
2716 بازدید
نماینده اهواز در مجلس گفت: همه مسئولان برای مهار معضل اجتماعی و خطرناک ریزگردها تاکنون شعارهای بسیاری داده‌اند و در این زمینه میدان‌داری کرده‌اند، اما در عمل نمی‌دانیم برای پاسخگویی به کدامین سازمان و مسئول باید مراجعه کنیم.

به گزارش ایلنا ، ناصر سودانی در تذکر شفاهی امروز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر ۲۰ استان کشور با معضل ریزگرد‌ها دست به گریبان هستند.

وی در ادامه افزود: همه مسئولان برای مهار این معضل اجتماعی و خطرناک تاکنون شعارهای بسیاری داده‌اند و در این زمینه میدان‌داری کرده‌اند اما در عمل نمی‌دانیم برای پاسخگویی به کدامین سازمان و مسئول باید مراجعه کنیم.

نماینده مردم اهواز یادآور شد: خسارت ناشی از این ریزگرد‌ها در رابطه با بیماریهای خونی و تنفسی و تعطیلی کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی و ایجاد افسردگی در مردم و لغو پرواز‌ها جبران پذیر نیست.

سودانی در ادامه تصریح کرد: اگر کشور عربستان در نظر ندارد که این معضل را حل کند ، چرا مسئولان کشورخود اقدامی در این زمینه انجام نمی‌دهند.

وی گفت: مسئولان باید ببیند که خاستگاه این معضل کجاست و با درخت کاری و سرمایه گذاری اول در کشور و بعد در کشورهای همجوار در این زمینه وارد عمل شوند.

نماینده مردم اهواز خاطرنشان کرد: مصیبت وارده تنها خاستگاه انان در عربستان و عراق نیست ، بلکه در چند کشور همجوار ایران این پدیده وجود دارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی