صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بهمني:ضامن وام را زياد نکنيد!

کد خبر: ۲۵۰۳۹۵
| |
7251 بازدید

رييس كل بانك مركزي بار ديگر هشدار داد در صورتي كه بانك‌ها براي اعطاي وام تا سقف 10 ميليون تومان بيش از يك ضامن بخواهند با آن‌ها برخورد مي‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، پيش از اين محمود بهمني، رييس كل بانك مرکزي گفته بود: وام‌هاي تا سقف 10 ميليون تومان با يک ضامن قابل پرداخت است و اگر ما متوجه شويم همکار ما در اين زمينه قصور کرده، با متخلفان برخورد مي‌شود. عملکرد موسسات مالي و اعتباري به دقت بررسي مي‌شود و در صورت بروز تخلف و توجه نکردن به اخطارهاي بانک مرکزي، مجوز فعاليت متخلفان باطل و موسسه آن‌ها بسته خواهد شد.

با وجود اين مشاهدات نشان مي‌دهد كه هنوز اين موضوع رعايت نمي‌شود كه در واكنش به اين موضوع رييس كل بانك مركزي عنوان كرد: بازرس‌هاي ما كه به واحدها مي‌روند اگر با چنين موردي مواجه شوند حتما با آن برخورد مي‌كنند.

بهمني در مورد نوع برخورد با متخلفان تصريح كرد: در مرتبه اول تذكر كتبي داده مي‌شود، در مرتبه دوم جاي آن را از آن محل تعويض مي‌كنيم و در مرتبه سوم برخورد بيشتري خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟