صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ضرب و شتم یک ملی‌پوش توسط افراد ناشناس

کد خبر: ۲۵۰۱۴۶
| |
8435 بازدید
رضا باقری ملی‌پوش تیم سه‌گانه ایران که خود را برای حضور در مسابقات آسیایی آماده می‌کرد بر اثر ضرب و شتم افراد ناشناس در باشگاه ورزشی در بیرجند دچار آسیب از ناحیه مغز شد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، رضا باقری که چند سال است عضو تیم ملی سه‌گانه کشور است برنامه تمرینی مشخصی را در باشگاه قهرمانی سرحدی بیرجند دنبال می‌کرد تا برای حضور در مسابقات آسیایی که قرار است مهر ماه امسال برگزار شود، آمادگی کامل را کسب کند.

این ورزشکار امروز در برنامه تمرینی به شدت مورد ضرب و شتم افراد ناشناس قرار گرفت.

کسب رتبه سوم مسابقات سه‌گانه کشور، رتبه هفتم مسابقات آسیایی این ورزش و کسب رتبه دوم تیمی در مسابقات گلدکاپ سنگاپور و قرار گرفتن در لیست 10 ورزشکار برتر خراسان ‌جنوبی در سال گذشته گوشه‌ای از افتخارات این ورزشکار جوان خراسان جنوبی است.

* باقری از حضور در مسابقات آسیایی محروم شد

به گفته پزشکان معالج به دلیل صدمات وارده، رضا باقری اجازه حضور در مسابقات آسیایی را ندارد و باید دو ماه به صورت کامل استراحت داشته باشد.

تاکنون دلیل اصلی بروز این ضرب و شتم در باشگاه ورزشی مشخص نیست و پلیس آگاهی پیگیر این مسئله است.

بروز این حادثه بار دیگر لزوم ترویج اخلاق ورزشی در کنار ترویج ورزش قهرمانی را به مسئولان و ورزشکاران گوشزد می‌کند تا دیگر شاهد بروز چنین حوادثی نباشیم و قهرمان ورزشی که می‌توانست افتخارات دیگری بر صفحه ورزش استان ما بیافزاید از این مسابقات محروم نشود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟