صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
جام ملت‌های اروپا - 2012

پیروزی روسیه مقابل چک در نیمه اول

کد خبر: ۲۴۹۸۹۱
| |
2843 بازدید
 تیم ملی فوتبال روسیه در پیکارهای جام ملت‌های اروپا 2012 موفق شد در نیمه اول مقابل جمهوری چک به برتری برسد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار دو تیم فوتبال روسیه و جمهوری چک ساعت 23:15 به وقت ایران از گروه اول پیکارهای یورو 2012 در ورزشگاه مونیسیپال ورسلاو با قضاوت هاوارد وب داور انگلیسی آغاز شد.

در ابتدای این دیدار چک‌ها توپ را بیشتر در اختیار داشتند اما روس‌ها در دقیقه 15 موفق شدند توسط ژاگوئف اولین گل بازی را به ثمر برسانند.

در ادامه روس‌ها باز هم بازی رو به جلویی را انجام دادند و بار دیگر توسط شیروکوف در دقیقه 24 به زیبایی دروزاه پیتر چک را گشودند. شاگردان بلیک به دنبال جبران 2 گل خورده بودند که در نهایت در پایان نیمه اول نتوانستند کاری از پیش ببرند.

پیش از این دیدار لهستان یکی از میزبانان جام ملت‌ها مقابل یونان به تساوی یک بر یک رسید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟