كدام تيم از آسيا به المپيك ميرود؟
کد خبر: ۲۴۹۶۰۶
| | 8030 بازدید
به گزارش «تابناک»، روز گذشته تيم ملي واليبال ايران با برد سه بر يك مقابل پورتوريكو، سومين پيروزي خود در مسابقات انتخابي المپيك را جشن گرفت. بر خلاف انتظارها بازي برابر پورتوريكو چندان هم براي تيم ملي واليبال ايران آسان نبود. حتي در گيم اول بازي حريف با نتيجه 24 بر 21 پيش بود اما در نهايت با نتيجه 26 بر 24 باخت. با اين برد تيم ملي ايران در پايان روز چهارم مسابقات 8 امتيازي شد. در يكي ديگر از بازيهاي مهم ديروز هم صربستان با نتيجه سه بر صفر استراليا را برد و با اين حساب قهرماني اين تيم در مسابقات انتخابي المپيك قابل پيشبيني است. تنها بازي باقيمانده صربستان جدال سخت با تيم ملي ايران است اما در صورت باخت در اين بازي هم به احتمال فراوان اين تيم به المپيك راه پيدا خواهد كرد.
با اين حساب به جز پورتوريكو و ونزوئلا، ساير تيمها بايد براي تصاحب عنوان بهترين تيم آسيايي و راهيابي به المپيك لندن تلاش كنند و ايران هم يكي از تيمهايي محسوب ميشود كه شانس كسب اين عنوان را دارد. در چنين شرايطي نتيجه بازي چين و استراليا براي تيم ملي ايران مهم است. علاوه بر اينكه اگر واليباليستهاي ايراني از مصاف با صربستان يك امتياز كسب كنند و با نتيجه سه بر دو به اين تيم ببازند همچنان بخت صعود به المپيك 2012 را خواهند داشت. تيم ملي واليبال ايران امروز به مصاف ونزوئلا ميرود و براي اينكه از دايره مدعيان خارج نشود به هر سه امتياز اين بازي نياز دارد و بايد اين تيم را با نتيجه سه بر صفر ببرد.
اگر اتفاقات بازيهاي باقي مانده به نفع ايران رقم بخورد، تيم ملي ايران كه در روز آخر بازيها به مصاف ژاپن ميزبان مسابقات ميرود شانس صعود خواهد داشت. بازي ايران و ژاپن،آخرين بازي مسابقات خواهد بود و واليباليستهاي ايراني به دليل مطلع بودن از نتايج و اتفاقات ساير بازيها از شانس بالايي برخورد خواهند بود.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


