وزیر جهاد صحبتهای نمایندگان را تکرار کرد
نماینده مردم تهران در مجلس نهم در اخطار قانون اساسی با اشاره به بررسی مشکلات حوزه کشاورزی در نشست علنی امروز مجلس گفت: جلسه ای که قرار است وزیر صحبت های نمایندگان را تکرار کند، یا برگزار نشود یا بهتر است پاسخ درستی از سوی وزیر مربوطه ارائه و وقت مجلس گرفته شود.
به گزارش خانه ملت، علیرضا محجوب در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۷ خرداد) مجلس شورای اسلامی در اخطاری با استناد به بند ۹ اصل ۴۳ و بند ۱۲ و ۱۳ اصل سوم قانون اساسی، کشاورزی و دامداری را از مهمترین بخش های خودکفایی کشور دانست و افزود: در تمام صحبت های وزیر و نمایندگان بحثی که مبین انجام وظایف مجلس درباره قانون اساسی باشد را ندیدیم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی خطاب به ابوترابی فرد که ریاست مجلس را برعهده داشت، گفت: شما باید اینگونه صحبت ها را قطع می کردید، در واقع جلسه ای که قرار است وزیر صحبت های نمایندگان را تکرار کند، یا برگزار نشود یا بهتر است پاسخ درستی از سوی وزیر مربوطه ارائه و وقت مجلس گرفته شود.
محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس نهم در پاسخ به این اخطار محجوب گفت: ما در اینگونه موارد از وزیر دعوت می کنیم و تعدادی از نمایندگان نیز برای بیان نظرات و دیدگاه های خود درباره حوزه مسئولیت وزیر مربوطه ثبت نام می کنند.
وی ادامه داد: وزیر نیز پاسخ و مطالب مورد نظر خود را بیان می کند اما مباحث مورد نظر شما در کمیسیون های تخصصی باید بررسی شود و درباره موضوعی ممکن است تصمیمی اتخاذ شود که ما براساس آن عمل می کنیم.


