صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برای کاهش پرونده‌های کیفری فکری بیندیشیم

کد خبر: ۲۴۹۱۲۳
| |
2102 بازدید

نماینده مردم قائم شهر، سواد کوه و جویباردر مجلس نهم با تاکید بر۸ میلیون پرونده کیفری، که حدود ۷۰ میلیون هموطن را به طور مستقیم یا غیر مستقیم درگیر کرده است، گفت: شایسته است برای کاهش میزان پرونده‌های قضایی و کیفری راهکاری مناسب پیدا کرد چرا که حجم بالای پرونده های کیفری، اثرات منفی روانی بر جامعه خواهد داشت.

سید رمضان شجاعی کیاسری در گفت‌وگو با خانه ملت، با تاکید براینکه ۱۶ میلیون ایرانی دارای پرونده کیفری هستند بیان داشت: از میان ۸ میلیون پرونده کیفری که دارای دو طرف شکایت است، ۱۶ میلیون ایرانی درگیرپرونده‌های کیفری هستند که اگربرای هر یک از آنها یک خانواده سه نفری را در نظر بگیریم، ۷۰ میلیون ایرانی به طور مستقیم یا غیر مستقیم درگیر پرونده‌های کیفری هستند که این امر، بر سلامت روانی جامعه اثرات منفی دارد.

منتخب مردم قائم شهر، سواد کوه و جویباردر مجلس نهم شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای کاهش جرائم باید راهکاری مناسب پیدا کرد، افزود: باید سطح عمومی اطلاعات و دانش حقوقی افراد را بالا برده و تعداد پرسنل وزارت دادگستری را افزایش داد.

وی با بیان اینکه باید به شورای حل اختلاف به عنوان یک ارگان قضایی کمکی بها داده شود، یادآور شد: باید شورای اختلاف را که بخشی از پرونده‌های قوه قضاییه را بررسی می کند به رسمیت بشناسیم و امور جدی تری را به آن بسپاریم تا حجم پرونده‌های کیفری و قضایی را کاهش دهیم.

شجاعی کیاسری اظهار داشت: زمانی به جامعه آرمانی و عدالت خواه نزدیک می شویم که از جرم و جنایت فاصله بگیریم لذا ایجاد راهکارهای مناسب جهت کاهش جرم و جنایت در کشور لازم و ضروری است.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم، با تاکید بر اینکه هرکجا نیاز به وضع قانون و پر کردن خلع قانونی است؛ مجلس آمادگی دارد تا مشکل را حل کند، افزود: در برخی موارد ممکن است با نقص قوانین و تعارض یا فقر قانونی مواجه شویم که باید برای اصلاح در حیطه کارمجلس شورای اسلامی قرار گیرد تا با دقت نظراین اختلاف نظرات و تعارض قوانین را برطرف کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟