آغاز تمرینات تیم ملی كشورمان در ازبكستان
کد خبر: ۲۴۸۸۹۰
| | 3067 بازدید
آغاز تمرینات تیم ملی فوتبال كشورمان در تاشكند یك تماشاچی ویژه داشت و آن سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبكستان بود كه در تمرینات تیم ملی فوتبال كشورمان در ورزشگاه 'جار' حضور یافت و با ' كارلوس كی روش' سرمربی و بازیكنان تیم ملی فوتبال دیدار و باآنها سخن گفت.
به گزارش ایرنا،'محمد كشاورززاده' در دیدار با سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ضمن آگاهی از آخرین وضعیت آمادگی تیم و بازیكنان، برای تمام فوتبالیست ها در بازی امروز آرزوی موفقیت كرد.
سفیر ایران پس از حضور در تمرینات تیم ملی فوتبال، ابراز امیدواری كرد كه با توجه به آمادگی بازیكنان تیم كشورمان پیروزی دیدار امروز نصیب آنها شود.
'محمد كشاورززاده' با اشاره به آمادگی سفارت ایران برای هرگونه همكاری با تیم ملی در ازبكستان،اعضای تیم ملی فوتبال كشورمان را برای شركت در مراسم ارتحال حضرت امام خمینی (ره) رهبر كبیر انقلاب كه قرار است بعد از این بازی در تاشكند برگزار شود، دعوت كرد.
تیم های جمهوری اسلامی ایران و ازبكستان ساعت 19:00 به وقت محلی روز جاری(یكشنبه)در مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی در ورزشگاه 'جار' شهر تاشكند به دیدار هم می روند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


