صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سهام اروپا؛ جمعه در پائین ترین سطح

کد خبر: ۲۴۸۷۵۰
| |
1962 بازدید

پس از انتشار آماری که نشان داد بحران بدهی منطقه یورو به اقتصاد کشورهای بزرگ این منطقه آسیب زده است؛ ارزش سهام در بازارهای اروپایی روز جمعه به پایین ترین سطح آن در پنج ماه گذشته رسید.

واحد مرکزی خبر گزارش داد، شاخص یوروفیرست بازار لندن با یک ممیز شش دهم درصد کاهش در معاملات وسط روز به رقم نهصد و پنجاه و نه ممیز هشتاد و چهار رسید که پایین ترین رقم از تاریخ بیست دسامبر سال قبل به شمار می رود.

شاخص اصل بازار برلین به میزان یک ممیز نه دهم درصد، شاخص بازار پاریس به میزان یک درصد کاهش یافت.

نتیجه یک بررسی جدید روز جمعه نشان داد بخش تولید منطقه یورو در ماه مه بیشترین کاهش را در طول سه سال اخیر در این کشور تجربه کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، بخش تولید آلمان نیز در ماه مه به سبب کاهش تقاضا در منطقه یورو و سایر کشورهای جهان شدیدترین کاهش را در سه سال اخیر پشت سر گذاشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟