تشديد طرح امنيت اجتماعي در تعطيلات

کد خبر: ۲۴۸۷۴۹
| |
7373 بازدید
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان گيلان از تشديد طرح امنيت اخلاقي در دريا و تفرجگاه‌هاي اين استان در ايام تعطيلات 14 و 15 خرداد خبر داد.

سرهنگ مجيد مرآت در گفت‌وگو با «ايسنا»، با اشاره به تعطيلات پيش رو گفت: با توجه به افزايش حجم سفر به استان‌هاي شمالي كشور و گيلان و به منظور ايجاد امنيت و محيطي مناسب، پليس با مزاحمان نواميس، خودروهاي عامل آلودگي صوتي، افراد بدحجاب و... برخورد مي‌كند.

معاون اجتماعي فرمانده انتظامي گيلان با بيان اينكه طرح سالم‌سازي دريا در استان‌هاي شمالي كشور از ابتداي تيرماه آغاز خواهد شد، اظهار كرد: طرح امنيت اجتماعي، طرحي است كه همواره در سطح استان در حال اجرا است و مربوط به فصل خاصي نيست، اما در ايامي كه تعداد مسافران به اين منطقه افزايش مي‌يابد، طبيعي است كه تعداد نيروها و گشت‌هاي انتظامي نيز در دريا و تفرجگاه‌ها افزايش پيدا مي‌كند.

 
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی