آغاز فعاليت رسمي «مبارك زاده» در مصر
تحولات تازه مصر نشان از آن دارد كه انتقال قدرت در اين كشور به آرامي در حال صورت گرفتن است.
به گزارش سرويس بينالملل «تابناك» به نقل از «بي.بي.سي» عربي، از چندي پيش «جمال مبارك» طرحهاي جديد خود براي ساختار اداري كشور را ارائه داده و علاوه بر آن، اعلام كرده كه به زودي به مردم مصر سهام كارخانجات توليدي را به طور رايگان تقسيم خواهد كرد.
جمال كه رئيس كميسيون سياسي حزب حاكم مصر است، اجراي اين برنامهها را در مدت زمان دو سال تعيين كرده است.
سهام شركتها به اتباع مصري كه سن آنها از 21 سال بيشتر است، تعلق ميگيرد و اموال شركتهاي توليد سيمان، داروسازي، نساجي، صنايع سنگين و از همه مهمتر همه موسسات مرتبط با جهانگردي، تبديل به سهام شده و به مردم واگذار ميشود.
مصر چندين سال است كه از تورم و بيكاري رنج برده و از حدود 5 سال پيش موضوع جانشيني جمال مبارك به جاي پدرش حسني مبارك در پارلمان و صحنه هاي سياسي مصر مطرح است




