صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادعای جالب یک نماینده زن درباره نمایندگان مرد!

هر نماینده زن در مجلس به اندازه 100 آقا کار می کند!
کد خبر: ۲۴۸۵۴۷
| |
4812 بازدید
فراکسیون زنان برای عضویت آقایان منعی ندارد ؛ ما قصد نداریم تفکیک جنسیتی در جامعه و مجلس ایجاد کنیم و می دانیم که به رای همکاران آقا در مجلس برای تصویب مصوبات داریم

به گزارش اعتدال: فاطمه رهبر نماینده اصولگرای مجلس نهم گفت: هر نماینده زن در مجلس به اندازه 100 آقا کار می کند ؛ ما در مجلس هشتم مصوبات خوبی داشتیم و مصوبات زنان و خانواده در مجلس نهم نیز ادامه خواهد داشت و برنامه های خوبی در این امر داریم.


نماینده منتخب مجلس نهم در مجلس شورای اسلامی افزود: فراکسیون زنان برای عضویت آقایان منعی ندارد ؛ ما قصد نداریم تفکیک جنسیتی در جامعه و مجلس ایجاد کنیم و می دانیم که به رای همکاران آقا در مجلس برای تصویب مصوبات داریم .


وی تصریح کرد: تصویب قوانین و نظارت مستمر اولویت مجلس است ، اگر بخواهیم به کمال مجلس نزدیک شویم باید تلاش کل مجلس در جهت تحقق فرمایشات رهبری در حمایت از تولید ملی باشد.


رهبر در خاتمه گفت: ما در بحث موضوعات خانواده و زنان ، رفع مظلومیت زنان و پرداخت بازنشستگی به زنان خانه دار را برنامه داریم که با هماهنگی  امور زنان ریاست جمهوری اقداماتی صورت گرفته است و این اولویت کاری فراکسیون زنان در مجلس نهم خواهد بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟